Christmas At Downton Abbey / Winter At Downton Abbey (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Winter At Downton Abbey (med originaltittel Christmas At Downton Abbey) er den første - og herlig handlingsmettede - julespesialen av Downton Abbey, med hendelser som tar opp tråden der seriens andre sesong sluttet.

Det er julen 1919, og herskapshuset Downton Abbey er vertskap for et overdådig juleselskap. Men der høytiden vanligvis preges av varme og sjenerøsitet, er huset dette året fullt av intriger og anspenthet - mens arrestasjonen av Bates kaster mørke skygger over festlighetene.

Kommer Bates til å dømmes hardt, eller vil han frifinnes tidsnok til å danse med sin nye kone på tjenernes ball? I de mer fornemme rekkene må Mary ta en endelig avgjørelse når det gjelder hennes framtid med Sir Richard Carlisle, ikke minst etter en konfrontasjon under julejakten, mens Violet er bekymret for at Rosamunds nye, kjekke beiler ikke helt er den han gir seg ut for å være.

Storslagne Downton Abbey, hyllet av både kritikere og TV-seere, er skrevet av Oscar-vinner Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria). I rollene møter vi et stjernelag av kvalitetsskuespillere, med Hugh Bonneville (Notting Hill), Maggie Smith (Harry Potter-filmene) og Elizabeth McGovern (Once Upon A Time In America) i spissen. Winter At Downton Abbey er den norske utgaven av Christmas At Downton Abbey.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Jul, TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Brian Percival Skuespillere Brendan Coyle, Hugh Bonneville, Jim Carter, Laura Carmichael, Maggie Smith, Michelle Dockery
Bestillingsnummer 52GSD8288554 Serie Downton Abbey, Periodedrama