W.I.T.C.H. - Volum 3 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mellom skole, venner og lekser, beskytter jentene universet med hjelp av sine superkrefter! Bli med Will, Irma, Taranee, Cornelia og Hay Lin i fire heftige eventyr!

Den onde Phobos fra den mørke Metaverdenen fortsetter jakten etter sin forsvunnede søster som finnes et sted i den virkelige verdenen. Med hennes hjelp kan han erobre universet og bli en uovervinnelig hersker! Men jentene I W.I.T.C.H. kjenner til hans planer, samler sine overnaturlige krefter og gjør seg klare til å stoppe ham. Med litt hell og hjelp fra Wills magiske krystall og Kandrakars Hjerte kan de rekke tilbake for å gå på kino med sine venner!

W.I.T.C.H. volum 3 inneholder fire spennende episoder som utspiller seg i ulike verdener, hvor jentene får bruk for alle sine overnaturlige krefter i kampen mellom det onde og det gode.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3043856
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende