World War 1 In Colour (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den første verdenskrigen brøt ut i 1914. Det var en krig som førte til millioner av ofre, et nytt Europakart og påvirkning av den politiske maktfaktoren.

Flere av de globale verdensmaktene var involvert i den militære konflikten som fant sted mellom 1914 og 1918. På den ene siden var Trippelalliansen (Sentralmaktene) som bestod av Tyskland og Østerrike-Ungarn, i tillegg til Tyrkia og Bulgaria. På den andre siden var Trippelententen (Ententemaktene) som bestod av Frankrike, Russland og Storbritannia, i tillegg til Serbia. Senere inngikk Japan, Italia, Romania, USA og flere andre land i sistnevnte allianse.

> Over 70 millioner mennesker deltok i første verdenskrig, og mer enn 15 millioner ofre gjør den til en av historiens blodigste kriger. Bakgrunnen var en rekke hendelser og økt militær aktivitet, som trappet opp spenningen mellom de to store allianseblokkene. Skuddene i Sarajevo 28. juni 1914 blir ansett for å være hendelsen som utløste første verdenskrig.

Bonusmateriale

  • Making The Series

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 34 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 803219
Leverandør SF Norge

Anmeldelser