Inngår i

X-Men: First Class (DVD)

47,60 4760 Veil. pris 119,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Før Charles Xavier og Erik Lehnsherr tok navnene Professor X og Magneto, var de to unge menn som oppdaget kreftene sine for første gang. Og før de ble erkefiender, var de nære venner som jobbet sammen med andre mutanter for å forhindre en full atomkrig. I prosessen oppsto en alvorlig konflikt som ble roten til den evigvarende krigen mellom Magnetos tilhengere og X-mennene til professoren.

X-Men: First Class utspiller seg i stor grad på 60-tallet, en epoke da mutantene ennå ikke hadde gitt seg til kjenne for omverdenen. Det var begynnelsen på romfartsperioden, og en tid der JFK brakte håp. Men det var også en periode der den kalde krigen fant sted og spenningene mellom USA og Sovjetunionen truet hele verdensbildet.

Regissør Matthew Vaughn (Kick-Ass, Layer Cake) leverer her et actionfylt avsnitt i den populære filmserien. Flere av mutantene vi møter denne gang er favoritter - riktignok i yngre utgaver - fra de tidligere filmene, mens andre er klassiske helter som til nå bare har figurert i tegneserien. På rollelista finner vi kjente navn som James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Jennifer Lawrence, Oliver Platt og Kevin Bacon.
Bonusmateriale
  • Deleted Scenes
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Matthew Vaughn Skuespillere James McAvoy, January Jones, Jason Flemyng, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Oliver Platt, Rose Byrne
Bestillingsnummer FPHE90150988 Serie Marvel

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i