Ylvis III (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
YLVIS III er forestillingen Vegard og Bård virkelig hadde lyst til å lage. De har laget en forestilling som de selv kunne tenke seg å se. En forestilling hvor de har utfoldet seg i grenselandet mellom det utfordrende og surrealistiske innen musikalsk humor.

Brødrene Vegard og Bård Ylvisåker har tross sin unge alder fått en unik posisjon i den norske underholdningsbransjen. Da de to unge herrene startet karrieren i 2000 med forestillingen Ylvis - en abaret trillet kritikerne og publikum til terningkast seks. Det gjorde de også noen år senere da brødrene var klar med sin andre forestilling; Ylvis - en konsert. Begge forestillingene gikk flere år på scener i Bergen, Oslo og på turne over hele Norge.

YLVIS III hadde premiere på Ole Bull Scene i Bergen, og er siden spilt i Oslo på Edderkoppen Teater og Chat Noir. Forestillingen har også turnert landet rundt, og er sett av over 100.000 publikummere. YLVIS er også kjent fra radio og TV. Sist med suksess-seriene Ylvis møter veggen (2008) og Norges Herligste (2007/2008) på TVNorge og O-fag på NRK P3 (2006/2008).

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med Bård og Vegard
  • Intervju med Bård, Vegard og bandet
  • Lydspor fra O-fag, NRK P3

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker, Ylvis Bestillingsnummer BNA3063956
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser