Youth In Revolt (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Youth In Revolt er en ungdomskomedie som på en frisk og skandaløs måte tar for seg ungdomsårenes besettelser og opprør. Filmen har en stjernespekket rolleliste med flere av Hollywoods fremste komiske talenter, blant dem Michael Cera, Steve Buscemi, Zach Galifianakis, Portia Doubleday, Ray Liotta og Jean Smart.

Cera (Superbad, Juno) spiller den unike, men elskverdige, tenåringen Nick Twisp - en fyr med smak for de sofistikerte tingene i livet, som Sinatra og Fellini. På campingferie med familien forelsker Nick seg i den nydelige, intelligente og frigjorte Sheeni Saunders (Portia Doubleday), men geografi, familie og sjalu ekskjærester gjør sitt beste for å holde Nick og Sheeni atskilt. Etter oppmuntring fra Sheeni forlater Nick sitt kjedelige, forutsigbare liv og utvikler et rebelsk alterego; Francois Dillinger. Med pornobart, slips, dyp røst og bad boy-innstilling kan ingenting hindre Francois i å være sammen med Sheeni, noe som leder unge Twisp ut på den uforutsigbare veien mot katastrofale konsekvenser.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Miguel Arteta Skuespillere Fred Willard, Jean Smart, Justin Long, Michael Cera, Portia Doubleday, Ray Liotta, Steve Buscemi, Zach Galifianakis
Bestillingsnummer MP916D Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende