Angrerett og -frist

Ønsker du å returnere ett eller flere produkter som du har kjøpt i vår nettbutikk, kan du benytte deg av angreretten. 

Vi har nå utvidet angrerettfristen til 30 dager fra du har mottatt varen.

Det betyr at dersom du angrer på et kjøp du har gjort hos nettbutikken, kan du påberope deg angrerett og få salgssummen refundert. 

Enkelte varetyper som returneres må være ubrukt og i samme stand som da du mottok pakken.

Du kan åpne og teste alle elektroniske varer, men vi setter pris på om du ikke skader originalemballasjen. CD, LP, DVD, Blu-ray og spill med brutt forsegling kan ikke returneres jf. angrerettloven § 22 bokstav j. 

Platespillere, mediespillere og spillkonsoller kan åpnes og inspiseres, men ved omfattende inspeksjon og montering av produktet har ikke kunden krav på å få refundert hele beløpet. Produktet må returneres i salgbar stand, med den originale emballasjen intakt. Dersom varen ikke er i salgbar stand eller har vesentlige mangler etter åpning, faller varen utenom vanlig angrerett. Dersom du er i tvil kan du kontakte kundeservice.

Du trenger ikke begrunne hvorfor du ønsker å returnere et produkt. 

I leveringsbekreftelsen du fikk på e-post finnes et angreskjema som du må skrive ut, fylle ut og legge ved varene du returnerer. På dette skjemaet finner du også adressen varene skal sendes til. Angreskjema kan du også laste ned her. Opplysning til angreskjema finner du her.

Husk å legge ved ordrenummer. 

Varen(e) sendes til vår returadresse:

Platekompaniet AS
Postboks 4493 Nydalen
0403 Oslo


Så snart vi har mottatt og behandlet varene du har returnert, vil salgssummen bli tilbakeført til det bank-/kredittkortet du benyttet ved bestilling. Du kan regne med at det tar ca. 14 dager fra du sendte varen(e) i retur, til du får pengene tilbake. 

Hvis du har valgt faktura som betalingsmåte, vil denne annulleres etter at vi har mottatt returen. 

Returkostnadene bæres av forbrukeren. 

Hvis du har spørsmål knyttet til angreretten kan du kontakte kundeservice her.

For å kunne åpne angrerettskjemaet trenger du Adobe Reader, som kan lastes ned gratis her.

Er det en feilvare eller feilsendt vare som skal returneres, ta kontakt med kundeservice her. Vi sender deg så en ny vare, samt ferdig frankert returemballasje.

Dersom du angrer på en bestilling før varen(e) er sendt fra oss, kan du avbestille ved å kontakte oss her. Husk å oppgi salgsordrenummeret som står i ordrebekreftelsen du har fått på e-post.