Pokémon Moon

Nintendo 3DS

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Pokémon Sun og Pokémon Moon finner sted i Alola-regionen, en gruppe tropiske øyer som består av fire naturskjønne øyer og en menneskeskapt øy. Alola-regionen er kjent som et ferieparadis som tiltrekker seg turister fra hele verden. Alola er omringet av sjøen og har en vidstrakt økologi som består av Pokémon som opprinnelig lever i Alola-regionen og Pokémon som nylig har kommet hit fra andre regioner. I Alola bor mennesker og Pokémon i et veldig nært forhold og en kultur har utviklet seg som er helt annerledes fra de i andre regioner.

Det nye Rotom Pokédex er din nye venn som registrere informasjon om Pokémon du ser og fanger gjennom eventyret ditt. I Pokémon Sun og Pokémon Moon mottar du et spesielt Pokédex fra professor Kukui hvor det bor en Rotom, en Pokémon som har evnen til å bo i forskjellige elektroniske artikler. Den registrerer ikke bare Pokémon, den har sin egne personlighet! Rotom Pokédex viser deg hvor du befinner deg og hvor ditt neste mål befinner seg, og den gir deg råd om hvor du burde gå basert på samtaler du har med andre. Den vil være til stor hjelp gjennom eventyret ditt.

Med hjelp av Pokémon Bank kan du overføre Pokémon du har fanget i Virtual Console-versjonene av Pokémon Red,Pokémon Blue og Pokémon Yellow til Pokémon Sun ellerPokémon Moon. Pokémon fra Pokémon Omega Ruby,Pokémon Alpha SapphirePokémon X og Pokémon Y kan også overføres til Pokémon Sun eller Pokémon Moon på samme måte.

Video
Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Utgitt 2016
Sjanger RPG Aldersgrense 7
Bestillingsnummer 187970

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i