The Legend Of Zelda: Majora's Mask 3D

Nintendo 3DS

549,00 54900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

I denne oppfølgeren til The Legend of Zelda: Ocarina of Time havner Link i den mystiske verdenen Termina og må sette ut på et spennende eventyr for å redde landet hvor klokken tikker stadig nærmere den skjebnesvangre dagen når månen vil falle ned. Når Epona og ocarinaen til Link blir stjålet av en bemerkelsesverdig, maskert figur setter Link ut på eventyr for å løse mysteriet bak månen, redde verdenen fra ødeleggelse og finne veien tilbake til det fredelige Hyrule.
Link kan forvandle seg rett foran dine øyne! Over 20 magiske masker gir Link egenskaper og ferdigheter han aldri ha hatt tidligere. Se ham transformere seg til et ulykkelig Deku-barn, en mektig Goron-helt og en legendarisk Zora-gitarist.

Et løp mot klokken! Karakterer og hendelsene i spillet går takt i takt med dagenes timer. Bestem timeplanen din og til og med skru tilbake tiden i et løp for å stanse månen fra å ødelegge verden. Spillet tre dager kan gjentas igjen og igjen mens du sakte, men sikkert, endrer Terminas skjebne.

Panoramiske miljøer! Mektige, actionfylte kamper! Interaktive karakterer og hendelser! Opplev vakre landskaper, svermer av angripende fiender og en dyp, innlevelsesrik verden fylt med undere i The Legend of Zelda: Majora's Mask!

Video
Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo, The Legend Of Zelda
Utgitt 2015 Sjanger Adventure
Aldersgrense 12 Bestillingsnummer 149719