Inngår i

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Nintendo Switch

699,00 69900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Forventes på lager innen 3-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! vil gi deg følelsen av et klassisk Pokémon-rollespill på Nintendo Switch med HD-grafikk og et gameplay som både passer til erfarne trenere og nykommere. Denne gangen kan også to spillere spille samtidig, slik at du kan dele opplevelsene med en venn!

Det finnes en dyp forbindelse mellom de to spillene, Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee!, og Pokémon GO - noe som helt sikkert vil glede Pokémon GO-fans.

Fang Pokémon som aldri før!

Poké Ball Plus (selges separat) er et Poké Ball-formet tilbehør som kan brukes til å spille Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee istedenfor Joy-Con-kontrollerne ! Du vil kunne kaste poké-baller i spillet ved å bevege håndleddet ditt, og kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon i spillene. I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder.

Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du returnerer Pokémon-karakteren til Nintendo Switch-spillene.

*Poké Ball Plus vil bli solgt separat, og følger ikke med Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Produktfakta
Konsoll Nintendo Switch Serie Nintendo, Pokémon
Utgitt 2018 Sjanger RPG
Bestillingsnummer 211036