Inngår i
  • Kjøp Switch-spill – få gratis kopp
  • Nintendo

Animal Crossing New Horizons

Nintendo Switch

699,00 69900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Et nytt spill i Animal Crossing-serien – det første siden Animal Crossing: New Leaf debuterte på Nintendo 3DS i 2013 – kommer eksklusivt til Nintendo Switch i 2020.

Ikke fortvil om du er lei av hverdagens kjas og mas, for Tom Nook har en ny forretningsmodell i ermet - som han bare vet du vil elske! Nemlig hans splitter nye, ultra eksklusive Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

Ja da, du har sikkert møtt mange fargerike typer og levd livet i storbyen. Du har kanskje til og med tatt livet i en ny retning og engasjert deg i viktige saker! Men innerst inne, er det ikke en liten del av deg som bare lengter etter… frihet? En sjanse til å gjøre hva du vil, når du vil? Da er kanskje en lang spasertur på stranden til en øde øy - med vakker og urørt natur - noe for deg!

Et fredelig liv fylt med kreative og sjarmerende opplevelser venter deg på en øde øy, så brett opp ermene og gjør det nye livet ditt til akkurat det du vil!

Samle ressurser og lag alt fra praktiske redskaper til komfortable møbler. Kom i kontakt med de grønne fingrene dine når du tar hånd om planter og trær på helt nye måter. Sett opp en husmannsplass hvor reglene for hva som er lov inne og ute ikke lenger gjelder. Bli venn med nyankomne, nyt årstidene og utforsk alt du ser!

  • Tilpass karakteren og hjemmet ditt, og dekorer landskapet (med møbler, om du vil!) mens du skaper ditt eget øyparadis.
  • Opplev et nytt og robust håndverkssystem – samle materialer for å konstruere alt fra møbler til verktøy!
  • Nyt en rekke avslappende aktiviteter som hagearbeid, fiske, dekorering, hyggelige stunder med sjarmerende NPC-er og mye mer, når klassiske Animal Crossing-opplevelser kommer til live på nye og morsomme måter i øyparadiset.
  • Opptil åtte spillere kan besøke og utforske øya til én spiller vi lokal trådløs kommunikasjon* eller online flerspiller**.
  • For aller første gang i Animal Crossing-serien kan opptil fire spillere, som bor på den samme øya, spille sammen samtidig via lokal flerspiller på én konsoll ved å dele Joy-Con-kontrollere***.

*Dette krever en konsoll og ett eksemplar av spillet per spiller.

**Vennligst merk deg at du må ha et Nintendo Switch Online-medlemskap (selges separat), en Nintendo Account og tilgang til internett for å kunne spille online.

***Krever én kontroller per spiller (selges separat).

Video
Produktfakta
Konsoll Nintendo Switch Serie Nintendo
Utgitt 2020 Bestillingsnummer 211084