Inngår i

Pokémon Scarlet

Nintendo Switch

Slippes 18/11
599,00 59900 Veil. pris 649,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

De første som forhåndsbestiller spillet får med en gratis eksklusiv steelbook. NB begrenset antall. Se bilde her: 

 

 

Limitert "Golden steelbook" finner du her.

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet er de to nyeste kapitlene i Pokémon-serien. Med disse to nye titlene vil du kunne oppleve en virkelig evolusjon av den populære spillserien, for denne gangen står faktisk hele verden for dine føtter!

Utforsk de vakre landsbyene som sømløst glir inn i en ødemark uten grenser. Og Pokémon finner du selvfølgelig over alt! Utforsk en verden fylt av Pokémon: fra flyvende Pokémon over himmelen, Pokémon i sjøen og selvfølgelig finner du et hav av Pokémon i de vakre skogene, selv på landeveien vil du treffe på nye Pokémon! Opplev gleden av å kunne ta steget inn i den neste evolusjonen av Pokémon-serien!

Du slåss som alltid mot ville Pokémon for å fange dem, men denne gangen i en helt ny og åpen verden som alle, uansett alder kan nyte. Du kan også for første gang oppleve vakre øyeblikk sammen med både venner og familie idet dere sammen utforsker fantastiske landskap og spennende landsbyer. (Du kan spille over internett med opptil tre andre spillere*).

Møt helt nye Pokémon:

Allerede fra starten av spillet må du velge mellom tre helt nye Pokémon: Sprigatito, Fuecoco eller Quaxly.

Sprigatito
Type: Gress

Fuecoco
Type: Ild

Quaxly
Type: Vann

 

Legendariske Pokémon:

Om du velger å starte med Pokémon Scarlet vil du etter hvert møte på Karaidon, om du derimot starter med Pokémon Violet er det Miraidon som venter deg. Dette er to legendariske Pokémon som begge har ekstraordinære krefter, men det skjuler seg også mye mystikk rundt disse to skapningene.

Nye karakterer:

Du vil finne en rekke nye karakterer som for eksempel Nemona, en solstråle av en Pokémon-trener som elsker å slåss! Hun vil kunne guide deg igjennom spillet, og det er alltid deilig å ha en erfaren Pokémon-trener man kan spørre om råd. I Pokémon Scarlet vil du møte Professor Sada, mens i Pokémon Violet vil du forholde deg til Professor Turo. De forsker begge på de tidligere legendene fra regionen og det kan godt være at de trenger litt hjelp..

Merk at starterantrekket ditt også vil være basert på om du spiller Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet, og hvem vet hvilke eventyr som venter deg

*Spilling over internett krever et aktivt Nintendo Online-abonnement.
Video
Produktfakta
Konsoll Nintendo Switch Serie Pokémon
Utgitt 2022 Sjanger RPG
Bestillingsnummer 211208

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i