Inngår i
  • Høstens Nyheter!

Splatoon 3

Nintendo Switch

649,00 64900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I det tredje spillet i Splatoon-serien forlater du Inkopolis og drar ut til den nye regionen «The Splatlands». Her vil du kunne slåss med kampklare «Inklings» og «Octolings» idet du utforsker den splitter nye byen Splatsville, også kjent som «The City of Chaos».

Velkommen til Splatlands, en solrik ørken full av kampklare Inklings og Octolings! Og til Splatsville, byen som brygger av kaos og som er det adrenalinfylte hjerte til den støvdekte ødemarken.
Men selv i denne forlatte ødemarken vil du finne de perfekte brettene for å utkjempe «Turf War»-kamper! Bare se på det majestetiske Scorch Gorge-brettet for eksempel.

Det finnes også en rekke nye dynamiske bevegelser som lar deg unngå angrep, eller som gjør at du kan komme deg raskere i dekning. I tillegg vil du denne gangen kunne bruke en «stringer», et buelignende våpen som gjør at du kan skyte blekk både sidelengs og vertikalt!

Men det stopper ikke der! I historiedelen vil du som Agent 3 slåss mot Octarians og blant annet finne ut mer om hemmelighetene som skjuler seg bak «Alterna and the Fuzzy Ooze».
Om du ønsker å ta opp kampen med en venn, så er Salmonid-modusen tilbake med noen helt nye overraskelser for Inklings and Octolings i samarbeidsmodusen: Salmon Run!

  • En fargerik oppfølger i den kritikerroste Splatoon-serien.
  • Utforsk Splatlands, en solfylt ødemark fylt til randen av trendy innbyggere.
  • Eksperimenter med nye stiler for Inklings og Octolings.
  • 4-mot-4 «Turf War» er tilbake, med nye brett, våpen og taktikker.
  • Salmon Run, den morsomme samarbeidsmodusen er tilbake i ny versjon.
  • Bli med Agent 3 i kampen mot den onde Oktariske hæren i enspiller-delen: Return of the Mammalians.
Video
Produktfakta
Konsoll Nintendo Switch Utgitt 2022
Sjanger Action Bestillingsnummer 211170