Inngår i

Little Big Planet 3 - Playstation HITS

Playstation 4

169,00 16900 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den kritikerroste og mestselgende PlayStation-serien LittleBigPlanet gjør sitt inntog på PlayStation 4 med LittleBigPlanet 3. Sackboy er tilbake, denne gangen med nye venner som du kan spille med - Toggle, OddSock og Swoop - alle har egne unike ferdigheter og personligheter. Dette håndlagde eventyret vil revolusjonere måten man spiller, skaper og deler på i LittleBigPlanet-universet når spillet slippes i november i år.

I LBP3 blir Sackboy tatt med til en ny planet som kalles Bunkum, et kreativt paradis der en overflod av ideer svever over himmelen. Helt uforvarende hjelper Sackboy til med å sette fri tre mytiske skapninger, titanene, som akter å ødelegge Bunkum og gjøre verdens minst dyktige skaper, Newton, om til et fryktelig monster. For å gjenopprette balansen i verden trenger Sackboy hjelp fra tre historiske helter på Bunkum: Toggle, OddSock og Swoop.
  • Nye spillbare figurer - Tre nye spillbare figurer - Toggle, OddSock og Swoop - som alle har unike ferdigheter. Toggle kommer i to former, stor og liten. Store Toggle er tung og sterk, og kan trykke ned plattformer og flytte tunge gjenstander. Lille Toggle er smidig og rask, og tar seg lett gjennom små åpninger. OddSock er rask og atletisk og er en ener til å klatre og hoppe over murer, mens Swoop kan fly og sveve i høy hastighet og løfte opp gjenstander med klørne.
  • Flerspillerdel for fire spillere online og offline - Du kan velge å spille Adventure-varianten - som er designet kun ved hjelp av Create-verktøy - eller laste ned noen av de brukerskapte brettene. Spill sammen med opptil fire venner via samarbeidsspill hjemme, eller finn andre å spille med gjennom vilkårlig matchmaking på nett.
  • Nye kraftige og intuitive Create-verktøy - Create-varianten har fått en helt ny design og kommer med solide verktøy som blant annet gjør deg i stand til å tilpasse hvordan de fire figurene ser ut og fungerer. Spillsamfunnet har fått enormt mange muligheter når det gjelder brukerskapt innhold, og det å skape har også blitt enklere enn noensinne takket være fremskritt som styreplaten på den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren som gir en mer direkte kreativ opplevelse.
  • En frisk nestegenerasjonsopplevelse - Gjennom PS4-systemet får spilleren bedre funksjonalitet, avansert spillytelse og oppgradert grafikk med opptil fire ganger så høy oppløsning og dybdefølelse, alt i full HD med 1080p. I LBP3 utnyttes mulighetene i PS4-systemet på ypperlig vis, og spillet gir den beste LBP-opplevelsen til dags dato.
  • Del mer! - I spillet er det bygget videre på det sterke spillernettverket som er i kjernen av LBP-serien, og i LBP3 har spillerne enda flere måter å dele opplevelsene på. Ved å bruke SHARE-knappen på den trådløse DUALSHOCK 4-kontrollen kan spillerne nå umiddelbart dele det siste de har oppnådd eller skapt, og publisere videoer rett fra spillet.
  • Et integrert LBP-fellesskap - I LBP3 får spillerne på PS4-plattformen tilgang til over 8,5 millioner tidligere publiserte brukerskapte brett og et voksende, integrert nettfellesskap.

Video
Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2014 Sjanger Adventure
Aldersgrense 3 Bestillingsnummer 1058455