Need For Speed Payback - Playstation HITS

Playstation 4

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Need for Speed™, en av verdens mest solgte spillserier, er tilbake for fullt i det nye actionkjørespillet Need for Speed Payback


Du og gjengen din gjenforenes i Fortune Valley for å ta hevn over The House, et nådeløst kartell som kontrollerer byens kasinoer, kriminelle og politi. I dette korrupte paradiset for gamblere er det høye innsatser, og The House sitter alltid igjen med gevinsten. Spill et utvalg utfordringer som racerføreren Tyler, showmannen Mac og fluktbilsjåføren Jess. Alle førerne må melde seg på i løp, ta på seg oppdrag og gjennomføre utfordringer for å få respekt i underverdenen i Fortune Valley og kjempe seg frem mot det endelige løpet, der det endelig blir mulig å eliminere The House for godt.

Bilen din står i sentrum for alt du gjør. Lag unike biler med dypere tilpasning av ytelser og utseende enn noen gang før. Press dem til bristepunktet og unnslipp politiet i storslåtte biljakter. Kjør dueller mot andre, på veien eller utenfor, gjennom kløfter, på tvers av ørkener, over fjell og i byen. Hev innsatsen ved å satse spillvaluta på arrangementer, utfordringer og oppdrag for å tjene mer ... eller miste alt. Hvis du ønsker å vise frem hvor god du er, kan du bruke Autolog-anbefalinger og konkurrere med venner, og – for første gang – med mulige rivaler. Resultatlisten din fylles med andre spillere på tilsvarende ferdighetsnivå, så du kan se hvordan du ligger an globalt.

Vent deg alt fra sinnssyke kuppoppdrag til ville bildueller når Need for Speed™Payback dundrer inn i stuen din med intens action og fantastisk grisekjøring av en annen verden.

DETTE FÅR DU
Vrak til standard til superbil: Finjuster ytelsene på bilene dine i de fem klassene (race, drift, offroad, drag og runner) for å få overtaket på motstanderne i løp, oppdrag og utfordringer. Finn forlatte kjøretøyer for å bygge opp en perfekt bil fra grunnen av. Samle, vinn eller kjøp de hotteste tredjepartsdelene, og lag en flåte med perfekte kjøremaskiner.

Lev ut drømmen om ekstremkjøring: Spill gjennom et eksplosivt eventyr som tre spillbare figurer med felles mål: å ta hevn for enhver pris. Tyler, Mac og Jess slår seg sammen for å stå sterkere og delta i det endelige løpet for å eliminere The House. Kjemp mot politiet med stadig høyere intensitet, kjør mot rivaler gjennom byen og kjør på veien og utenfor gjennom fjell, daler og ørken.

Konkurranser med høy innsats: Dra på og vinn stort, for satser du mer, så vinner du mer. De intense politijaktene er tilbake, og det har aldri vært mer som står på spill. Sats ryktet ditt, og utfordre venner eller potensielle rivaler via Autolog-anbefalinger gjennom spillets historie, eller prøv deg i dueller med klassiske nettresultatlister.

Video
Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2017 Sjanger Racing
Aldersgrense 12 Bestillingsnummer 1168177

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i