Inngår i

Paw Patrol: On a Roll! & Paw Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay!

Playstation 4

399,00 39900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Inneholder Paw Patrol On a Roll! & PAW Patrol Mighty Pups save adventure bay!

Paw Patrol On a roll!

Ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten! PAW Patrol er klar til å redde dagen i Adventure-bukta med 19 spennende redningsoppdrag, men de kan bare gjøre dette med din hjelp! Hjelp hver valp til å bruke deres unike evner til å redde venner og holde fellesskapet deres trygt. Hopp inn på 8 steder i Adventure-bukta, inkludert gården til Bonden Yumi, Jake-fjellet, en ørkendal, under bølgene, og mer! Gjør deg klar til den morsomme puslespill-plattformen som er perfekt for barn i alle aldre med alle valpene til PAW Patrol!

Funksjoner

•             Ryder og alle åtte PAW Patrol-valpene, inkludert Everest & Tracker!

•             16 dristige opplevelser på 8 steder i Adventure-bukta!

•             Spesielle valpe-evner som må brukes for hver redning!

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Et meteorittnedfall har gitt valpene mektige krefter, og gjort Adventure Bay om til et mektig rot. Nå er det opp til deg og valpene å bruke deres krefter, redningsevner og dingser til å gjøre byen fin igjen.

Bli med på superheltoppdrag med de mektige valpene og Chases superfart, Marshalls voldsomme varme, Skyes virvelvindkraft og hele det mektige Paw Patrol-teamet. Utforsk byen og reis til Jakes snowboarddestinasjon, Trackers jungel og enda flere spennende destinasjoner, når dere slår dere sammen for å redde venner.

Sett kursen mot utsiktspunktet og gjør deg klar for storslått spenning! Når du har berget situasjonen, kan du ha det moro med Pop Pop Boogie, hoppetau og flere morsomme sideoppdragsaktiviteter. Ta også med deg en venn i samarbeidsmodus for to spillere. Mektige valper – KLAR, FERDIG, GÅ!

Funksjoner

  • ALLE VALPENE ER HER – Spill som Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma og Tracker.
  • UTFORSK ADVENTURE BAY – Påta deg syv superheltoppdrag for å redde venner og berge situasjonen. Pluss syv morsomme mini-spill!
  • BRUK MEKTIGE KREFTER – Spill som valpene og bruk deres mektige krefter til å lage virvelvinder, bruke super-energiverktøy, løfte blytunge ting og mer!
  • SPILL SAMMEN, DOBBELT OPP – To kan spille i samarbeidsmodus på samme skjerm.
Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Paw Patrol
Utgitt 2021 Sjanger Barn
Bestillingsnummer ngss108379

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også