Plants VS Zombies: Garden Warfare 2 - Playstation HITS

Playstation 4

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Kampen om Suburbia tas til nye, helsprø høyder i Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2! I dette helsprø, actionspekkede skytespillet har zombielederen Dr. Zomboss styrket horden og bygget om Suburbia som et zombie-utopia. Men det er fremdeles håp, for plantene går for første gang på offensiven i et voldsomt angrep for å gjenerobre området sitt. Spill som plantene i den nye spillvarianten Herbal Assault for 24 spillere, eller velg side i samarbeid for 4 spillere eller solospill!

  • Plantene angriper — Angrip zombiene for første gang i seriens historie. Gå på offensiven som plantene i den nye spillvarianten Herbal Assault for 24 spillere, eller forsvar Zomburbia i zombiesamarbeid for 4 spillere i Graveyard Ops. 
  • Figurer fra alle tidsaldre — Få enda mer strategisk dybde i de botaniske kampene med 14 figurklasser og over 100 spillbare planter og zombier fra fortid, nåtid og fremtid. 
  • Spill på din egen måte — Med 9 spillvarianter kan du velge å spille i kaotiske nettkamper for 24 spillere i Herbal Assault eller Gardens & Graveyards, spille som planter eller zombier i samarbeidsspill for 4 spillere eller spille for deg selv mot datakontrollerte motstandere eller lokalt med delt skjerm i alle spillvariantene (du trenger ikke engang Xbox Live Gold eller PS Plus). 
  • En levende PvZ-verden —Kampen om Suburbia har sprunget ut i full blomst, med 12 kart fulle av personlighet og humor, zombossifiserte bylandskaper og overfylte himmelrom, og overalt er det fullt av hemmeligheter som bare venter på å bli oppdaget.
Video
Bilder
Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2016 Aldersgrense 7
Bestillingsnummer 1122167