Inngår i
  • Early Bird 2023

FIFA 22

Playstation 5

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

EA SPORTS™ FIFA 22 – Powered by Football™ – på PlayStation®5 og Xbox Series X|S løfter spillserien til nye høyder takket være den banebrytende nestegen-teknologien HyperMotion som gjør hver eneste kampsituasjon mer realistisk.

HyperMotion bruker avansert maskinlæring og mocap-data fra alle lag for å gjøre hver eneste kamp i FIFA 22 bedre. Med denne teknologien utnytter vi kraften i nestegenerasjonskonsollene for å kunne levere vår mest realistiske, responsive og smidige spillopplevelse noensinne.

FIFA 22 byr på en ny sesong med innovasjoner i hver eneste spillmodus. Opplev mer stabilitet mellom sten-gene med vårt omprogrammerte keepersystem som gir deg mer kontroll på den viktigste po-sisjonen på banen, lev ut fotballdrømmen ved å skape din egen klubb og lede den til heder og ære i Karrierespillet, bli belønnet for kreativiteten i det oppgraderte VOLTA FOOTBALL, få et gjensyn med historiens mest minneverdige spillere som FIFA Ultimate Team™-helter, og ta og føl på atmosfæren i storkampene gjennom den mest altoppslukende kampopplevelsen noensinne i EA SPORTS FIFA.

Video
Bilder
Produktfakta
Konsoll Playstation 5 Utgitt 2021
Sjanger Sport Bestillingsnummer PS5FIFA22

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i