Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Silver (HEADSET)

4 190,00 4 19000
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

"Summa summarum er Bose NCH 700 den beste kombinasjonen av støydemping, lyd og funksjoner i noe trådløst sett hodetelefoner i dag." 9/10 Tek.no

Forbedrede hodetelefoner. En ny hverdag.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 gir deg alt du forventer - samt funksjonalitet du aldri ville trodd var mulig. Bose har omdefinert hva hodetelefoner kan gjøre, slik at du kan få best mulig utbytte av smarttelefonen din mens den fortsatt ligger i lommen. Vær tilgjengelig for omverdenen ved hjelp av lett tilgjengelige taleassistenter - perfekt for musikk, navigering, værmelding og mye mer. Du kan i tillegg besvare samtaler eller snakke med taleassistenten din hvor du enn er. Hodetelefonene har et enestående system med fire mikrofoner som reagerer og skiller ut stemmen din, samtidig som de reduserer støyen rundt deg. De tilvenner seg omgivelsene dine slik at du kan høre og bli hørt bedre enn noengang før - selv i støyende omgivelser. De er optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa, slik at du kan velge tjenesten som er riktig for deg.

Hør og bli hørt som aldri før.

Bose har nå blitt enda bedre på det som Bose allerede er mest kjent for. Istedenfor ett støyreduksjonsnivå, får du nå 11 - slik at du virkelig har full kontroll over dine omgivelser. Ettersom du øker støyreduksjonen, vil du trinnvis redusere distraksjonene du hører på steder med mye støy. Eller du kan redusere støyreduksjonen såpass at du kan høre omverdenen, som om du ikke brukte hodetelefoner i det hele tatt. For raske avbrudd, bruk Samtalemodus. Dette vil stanse musikken midlertidig og benytte mikrofonsystemet til å slippe inn støy fra omgivelsene ved å trykke på knappen - hendig når du bestiller kaffe eller snakker med en kollega.

Bose AR gir nye opplevelser

Disse hodetelefonene er i tillegg aktivert med Bose AR. Det er en unik, utvidet virkelighetsplattform med lyd som skaper en imponerende ny lydopplevelse ved at den holder deg tilkoblet til din digitale verden, samtidig som du er en aktiv del av den fysiske verdenen.

Sofistikert design

Ikke glem musikken din. Du får en involverende lytteopplevelse på alle lydnivåer med velkjent aktiv EQ. Enten du lytter på lave lydnivåer eller ønsker å virkelig skru opp volumet, vil musikken høres ut som den burde. De har en sofistikert design med en strømlinjeformet hodebøyle i rustfritt stål, og en lett og komfortabel passform for lytting hele dagen. De intuitive kontrollene gjør alt enkelt - du kan styre volumet, samtaler og musikken ved å berøre øreklokken. Bose Music-appen gir deg til og med mer kontroll og sørger for at Bose-smartproduktene fungerer sammen for å skape en bedre lytteopplevelse. Hodetelefonene har opptil 20 timer med trådløs batteritid og tidsbasert informasjon om batterispenning. Tilgjengelig i sort eller sølv.

 • Ha telefonen i lommen og vær tilgjengelig for omverdenen med lett tilgang til talekontrolltjenester for musikk, navigering, værmelding og mye mer.
 • Føl deg trygg på å ta samtaler og snakke med taleassistenten din hvor enn du måtte være, med et enestående, adaptivt system med fire mikrofoner som isolerer stemmen din fra støy i omgivelsene.
 • Du kan personlig tilrettelegge miljøet ditt med 11 støyreduksjonsnivåer - kontroller distraksjoner eller slipp inn lyd fra omgivelsene.
 • Forbedre din opplevelse av omverdenen med Bose AR, en unik utvidet virkelighetsplattform med lyd.
 • Oppnå en oppslukende lytteopplevelse på alle lydnivåer med velkjent aktiv EQ.
 • Bruk taleassistenten som er riktig for deg - hodetelefonene er optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa.
 • Du kan komfortabelt lytte i timesvis med en sofistikert design som har en strømlinjeformet, lett hodebøyle av rustfritt stål og vinklede øreklokker for en perfekt passform.
 • Ta del i omverdenen uten å berøre telefonen din, med intuitive kontroller på øreklokkene som gjør alt mye enklere.
 • Du kan personlig tilrettelegge kontrollene for å oppnå hurtig og hendig tilgang til funksjonaliteten du bruker mest.
 • Få mer kontroll fra Bose Music-appen, som sørger for at Bose-smartproduktene dine fungerer sammen for en mer personlig tilrettelagt opplevelse.
 • Hodetelefonene blir bedre og bedre med tiden, med fremtidige programvareoppdateringer som legger til nye funksjoner.
 • Få opptil 20 timer med trådløs batteritid og tidsbasert informasjon om batterilevetid.

 

Produktfakta
Format HEADSET Bestillingsnummer 794297-0300
Video