Bose SoundLink Colour Bluetooth speaker - White (HØYTTALER)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Din musikk. Gjør den levende.

Hvis musikk er en drivkraft for deg, kan du glede deg til å høre lyden på SoundLink® Colour Bluetooth® speaker. Den spiller favorittlåtene dine høyt fra den foretrukne Bluetooth®-enheten din – med klar og fyldig lyd, uansett hvor du er. Den er liten, holdbar og enkel å bruke. Og den kommer i en rekke farger som passer til nær sagt alle stiler.
  • Fyldig, livaktig lyd i en lett, kompakt design
  • Tråløs tilkobling til smarttelefonen, nettbrettet eller andre Bluetooth®-enheter
  • Talemeldinger gjør det enklere enn noensinne å pare enhetene dine
  • Opptil 8 timer med musikk fra oppladbart litium-ion-batteri
  • Laget med deg i tankene
SoundLink® Colour speaker er tilpasset din aktive, mobile livsstil. Kabinettet er konstruert av slitesterke materialer, og den avrundede, kompakte formen får enkelt plass i vesken eller sekken. Og du kan velge mellom fem farger: blå, mintgrønn, rød, svart og hvit.


Enkel tilkobling

SoundLink® Colour speaker har en rekkevidde på omtrent 9 m, slik at du kan spille musikken din høyt, uten kabler. Den kan pares med smarttelefonen, nettbrettet eller andre Bluetooth®-enheter. Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth®-paring og gjør det enkelt. Og høyttaleren husker de siste åtte enhetene du har brukt, slik at det er enklere å koble til på nytt.

Høyttaleren kan koble til to Bluetooth®-enheter samtidig, slik at du raskt kan bytte mellom dem – når den ene enheten slutter å spille, begynner den andre.

Ta låtene dine med deg

Med SoundLink® Colour speaker kan du spille musikken din uansett hvor du er, og uansett hva du gjør. Den er kompakt og lett nok (0,5 kg) til at du kan ta den med deg, selv når du pakker lett.

Høyttaleren er designet for enkel bruk. Den har av/på-, volum- og kildeknapper. Du kan kontrollere andre funksjoner fra Bluetooth®-enheten. Det oppladbare litium-ion-batteriet gir deg opptil åtte timers spilletid. Du kan lade det via en stikkontakt eller med de fleste USB-strømkilder.

Lyd til inspirasjon

Ikke la deg lure av den beskjedne størrelsen til SoundLink® Colour speaker. Den er riktignok kompakt, men byr på svært tilfredsstillende lyd. Merkebeskyttet teknologi og en unik design produserer klar, velbalansert, bredspektret lyd.

Flere funksjoner
  • AUX-inngang lar deg koble til andre lydkilder, som et nettbrett eller en MP3-spiller
  • Den kan lades med de fleste USB-strømkilder eller den medfølgende veggladeren
  • Mikro-USB-port muliggjør lading og programvareoppdateringer

Video

Bilder

Produktfakta

Format HØYTTALER Leverandør BOSE Norge
Bestillingsnummer 064119 Serie Bose

Anmeldelser