Bose QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling headphones - Black (Samsung/Android) (HEADSET)

2 490,00 2 49000 Veil. pris 2 690,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

In-ear. Fjerner støy. Bedre lyd.

Steng verden ute og drøm deg bort i musikken din – eller la verden komme inn. Med QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling headphones kan du få bedre lyd hver dag, uansett hvor du er. Slå på støyreduksjonen for å redusere distraksjoner rundt deg og fokusere på musikken. Eller aktiver Aware mode med et knappetrykk for å høre hva som skjer rundt deg. De merkevarebeskyttede StayHear®+-proppene har myk og god passform. Mikrofonen og fjernkontrollen på ledningen gjør at du enkelt kan bytte til samtaler og ta kontroll over enkelte funksjoner. Velg enten QC®20 Apple-modellen eller QC®20 Samsung- og Android™-modellen til bruk med enheten din.

•Støyfjerningsteknologi fra Bose®, steng verden ute og fokuser på musikken

•Aware mode slik at du kan høre det som er rundt deg, med et knappetrykk

•Dyp og klar lyd fra Active EQ og TriPort®-teknologi

•Myk og sikker for timevis med lytting fra merkebeskyttede StayHear®+-silikonpropper

La deg forføre av musikken.

Med QC®20-hodetelefonene kan du som aldri før oppleve musikk mens du er på farten. Du kan nyte en naturlig, digital lydkvalitet som skiller seg fra lyden fra omgivelsene – og i tillegg få den friheten som in-ear-hodetelefoner gir. Formen til StayHear®+-proppene stenger fysisk ute noe av lyden, mens Acoustic Noise Cancelling-teknologi elektronisk reduserer mesteparten av det som gjenstår. Det er bare deg og musikken, selv når verden utenfor er full av støy.

Vær oppmerksom på det som foregår rundt deg

Det finnes også øyeblikk når det ikke passer å bryte kontakten med omgivelsene helt. Når du er ute i trafikken. Når du venter på at flyet ditt skal bli ropt opp. Det er da Aware mode kommer inn i bildet. I stedet for å ta av hodetelefonene, kan du bare trykke på en knapp, så hører du hva som foregår rundt deg – mens musikken fortsetter å spille, og støyen fremdeles reduseres litt.

Engasjerende lyd

Alt dette, pluss den levende og naturlige lyden fra Bose. Lyd som du ikke forventer fra in-ear-hodetelefoner. Vår TriPort®-teknologi og Active EQ virker sammen for å gi musikken dybde og balanse som holder lyden frisk og levende. De små nyansene skinner også gjennom. Så uansett hvor du er, er det musikken som står i sentrum.

Avansert silikonproppteknologi

Og det blir enda lettere å nyte musikken når du ikke trenger å fikle med hodetelefonene. Våre patenterte StayHear®+-propper har myk og god passform så du ikke trenger å presse dem inn i ørene. Kjegleformen fordeler trykket jevnt i øret for maksimal komfort og danner en behagelig forsegling som bidrar til hodetelefonenes støyreduksjon.

Du har kontrollen

Du har alle kontroller lett tilgjengelig. Bruk glidebryteren på kontrollmodulen til å slå støyreduksjonen på eller av. Fjernkontrollen/mikrofonen på ledningen har knapper for Aware mode og svar/avslutt samtale. Fjernkontrollen med fire knapper gir deg kontroll over volumet og musikken, samt at du får tilgang til apper for talegjenkjenning, som Siri® eller Google search.

Oppladbart batteri

Litium-ion-batteriet (ligger inne i modulen) lades opp på bare to timer via den medfølgende USB-kabelen, og gir opptil 16 timers spilletid per lading. En batteriindikatorlampe viser strømstatus. Og selv om batteriet skulle gå tomt, spiller musikken likevel med samme ytelse som alminnelige in-ear-hodetelefoner.

Når hodetelefonene ikke er i bruk, kan du oppbevare dem og kablene i bærevesken som følger med.

I esken

•QuietComfort® 20 headphones til Samsung og Android enheter

•3 par StayHear®+-propper (S, M, L)

•Klesklype

•Oppladbart litium-ion-batteri (innebygd)

•USB-ladekabel

•Bæreveske

 

Bilder

Produktfakta

Format HEADSET Bestillingsnummer 718840-0010
Serie Bose, Støyreduserende headset