Bose Soundsport Pulse Wireless (HEADSET)

2 490,00 2 49000
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Får opp pulsen. Måler pulsen.

Musikken driver deg fremover. Og kraftig teknologi måler hvordan du presterer, slik at du kan kjøre deg selv enda litt hardere. Det er heller ingen ledninger som hindrer deg. Disse sportshodetelefonene har en innebygd pulsmåler og StayHear+ Pulse-propper som gir deg den informasjonen og stabiliteten du trenger for å ta treningen opp på et nytt nivå.

Utviklet for at du skal få mer ut av treningen

Du legger sjelen din i treningen. Utstyret ditt bør kunne holde tritt. En innebygd pulsmåler fra PerformTek® måler hvordan du presterer, med stor nøyaktighet direkte fra øret ditt, så disse hodetelefonene gjør mer enn bare å drive deg fremover. Optimaliser intensiteten uten å gå glipp av musikk, og fokuser på den virkelige utfordringen: å hente ut alt du har.

Slipp ledningskrøll

Med en rask, trådløs tilkoblingen kommer du fortere i gang. Sammenkobling med Bluetooth-enheten din er enkelt med talemeldinger, eller hvis du har en NFC-aktivert enhet, kan du bare trykke telefonen mot fjernkontrollen på ledningen. Og du får opptil fem timers trådløs tilkobling med det oppladbare litium-ion-batteriet.

Mikrofon på ledningen

Du trenger ikke å avbryte treningen. Vil du ha høyere musikk, eller må du svare på en oppringing? Med mikrofon og fjernkontroll på ledningen kan du besvare/avslutte samtaler, spille av og sette musikk på pause og justere volumet – uten å ta i telefonen.

Appen gir deg enda flere muligheter

Bose Connect-appen viser nøyaktige pulsmålinger i sanntid fra SoundSport Pulse wireless headphones, så det er enkelt å se hvordan du presterer. Du kan tilpasse innstillingene slik at de passer deg, og det er enklere enn noensinne å sammenkoble, bytte mellom og kontrollere enhetene dine. Se hvordan én enkelt, intuitiv app kan utgjøre hele forskjellen.

Pulse-teknologien fungerer også med populære treningsapper som MapMyRun, Runkeeper, Endomondo, Runtastic og flere.

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Leverandør BOSE Norge
Bestillingsnummer 762518-0010 Serie Bose

Anmeldelser