Jaybird X2 Wireless - Black (HEADSET)

1 690,00 1 69000
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

LETTE OG TRÅDLØSE TRENINGSPROPPER MED KLASSELEDENDE LYDVALITET
Produktet har en egenutviklet kodek for dekoding av lyd med en forbedret bit-rate. Resultatet er krystall klar Bluetooth-lyd, som er på høyde med hodetelefoner med ledning. Teknologien kalles SHIFT Premium og Jaybird X2 ligger i toppen innen trådløs sports-kategorien med den beste lydytelsen i klassen.

BLUETOOTH I NY VERSJON
Ved å perfeksjonere en kundetilpasset implementering av den opprinnelige Bluetooth SBC-kodek, leverer X2 en grad av renhet og en lyd som lever opp til og overgår de aller beste hodetelefoner med ledning.

TUNET TIL YTELSE I STUDIOKVALITET
Utviklerne har brukt svært mye tid i studioet og utført omfattende lyd-sammenligning for å få de rette nivåene og den lydkvaliteten som de innspillende artistene gjerne vil gi deg. Ingen andre Bluetooth-hodetelefoner gir et så høyt nivå av lyd-ytelse.

PURESOUND
Det innebygde filtreringssystemet, kalt PURESOUND, filtrerer bort og eliminerer hvit støy og gir en ren lydopplevelse, og gir timevis av ren nytelse samt fjerner lytterens tretthet.

BRUKSMULIGHETER OVER/UNDER ØRET
Jaybirds patenterte X-Fit teknologi gjør at X2 kan brukes enten som tradisjonelt under øret til musikk og oppkalling eller over øret, som er skapt for dem som ønsker en god musikkopplevelse under trening.

8 TIMERS BATTERITID
Jaybird X2 er de minste Bluetooth-proppene som finnes. Allikevel kan de spille i hele 8 timer, dobbelt så lenge som det tidligere var mulig med et så lite produkt. Nyt en hel dags musikk og samtaler, eller tren en time om dagen en hel uke uten å lade.

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Leverandør Isolda
Bestillingsnummer X2-M

Anmeldelser