Kygo E7/800Sport Trådløse Ørepropper - Hvit (HEADSET)

Kygo Life

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Kygo E7/800s

Trådløse treningspropper fra Kygo Life gir deg full frihet til å nyte musikken mens du trener. Par dem med telefonen eller en hvilken som helst trådløs enhet og nyt musikk i CD-kvalitet med AptX® koding. AptX® gir deg en vesentlig forbedret strømmekvalitet, slik at du kan nyte en lydkvalitet av ypperste klasse, med dyp bass og krystallklar diskant.

På disse treningsproppene er bassen boostet litt, men ikke så mye at balansen I lydbildet blir ødelagt.  De medfølgende Flexible Freebit®-proppene kommer i tre ulike størrelser, slik at de sitter perfekt i ørene, også under lange treningsøkter. Det følger også med tre størrelser med vanlige propper, slik at disse like gjerne kan brukes til hverdags som til trening. Styr musikken mens du trener med de lett tilgjengelige knappene. Det oppladbare batteriet spiller musikk trådløst i opptil 8 timer og varer inntil 240 timer i standby-modus. Med i pakken får du en stilfull bæreveske fra Kygo Life i ekte lær.

 

Egenskaper:

Bluetooth 4.0+

Flexible Freebit® som former seg etter øret for god og behagelig passform

CD-kvalitet aptX® koding

8 timer batteritid

Sprutsikker IPX4

Bæreveske i ekte skinn

 

Spesifikasjoner:

Bluetooth 4.0

8-10 timers spilletid

240 timer stand-by tid

10m trådløs rekkevidde

Batteristatusvisning på IOS

Frekvensrespons:: 20Hz---20 KHz

Vekt: 15,7 g

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2016 Format MERCH
Antall disker 1 Artist Kygo Life
Label Kygo Life Leverandør Kygo Life AS
Bestillingsnummer 63036s-01

Anmeldelser