Sennheiser CX 6.00 BT Wireless (HEADSET)

990,00 99000
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Sennheiser CX 6.00BT Wireless

Sennheiser CX 6.00BT trådløs in-ear hodetelefon er en ekte tungvekter i lyd, ikledd en ekstremt lett ramme, og er alt du trenger for å nyte musikk og video når du er på farten.Den har overlegen passform og komfort, og avansert trådløs teknologi sørger for at den lyder slik en Sennheiser skal. Med sine intuitive kontroller, robuste konstruksjon og lange batterilevetid vil CX 6.00BT helst sikkert gjøre din hverdag mer behagelig, hvor du enn måtte bevege deg.

Den komplette Sennheiser lydpakken

CX 6.00BT er riktignok utrolig lett, men det glemmer du så snart du opplever lyden fra de proprietære høyttalerelementene, med dem blir det å lytte til musikk helt topp. Klar og detaljert lyd med en fyldig bassrespons. Så det er ikke det du ser som er det viktigste her, men det du hører!

Briljant trådløs lyd

Ny trådløs teknologi lyder bare kjempefint, og for å sørge for at lyden holder ekte Sennheiser-kvalitet, har CX 6.00BT Bluetooth 4.2 og Qualcomm® apt-X™. Qualcomm® apt-X™ Low Latency-kompatibilitet forbedrer opplevelsen både ved gaming og video – lydoverføringen vil være i perfekt synk med bildet. Du kan fullt ut nyte både innholdet og den frihet og fleksibilitet som trådløs lytting gir.

Alt under intuitiv kontroll

CX 6.00BT er et fullt utstyrt hodesett med avanserte funksjoner som for eksempel praktisk multi-tilkopling, slik at to enheter kan pares samtidig. Med den integrerte mikrofonen er det meget enkelt å ringe ut og å motta samtaler, det er også støtte for 3-veis samtaler. Med fjernkontrollen kan du med bare noen tastetrykk styre musikk og samtaler. Og praktiske talemeldinger som varsler om innkommende anrop samt batteristatus, gjør det enda enklere å bruke den.

Fjærlett og komfortabel

CX 6.00BT gir uovertruffen komfort og sikkerhet: Konstruksjonen med kabel rundt halsen reduserer draget på de vinklede ergonomiske ørestykkene, slik at de holder seg trygt på plass. Leveres med øreadaptere i fire størrelser (XS, S, M, L) for personlig tilpasning. Dette garanterer også førsteklasses demping av omgivelsesstøy, selv i travle omgivelser.

Alltid med deg

CX 6.00BT har blitt spesialtilpasset som følgesvenn for musikkentusiasten med en mobil livsstil. Av den grunn varer batteriet hele seks timer, og med hurtiglading via USB får man lading for to nye timer på bare ti minutter. Etter bare en og en halv time er CX 6.00BT fulladet og klar til å innta nær sagt enhver gate. Slitesterke høykvalitetsmaterialer og den robuste konstruksjonskvaliteten fra Sennheiser sørger for dette.

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 507447
Serie Sennheiser

Anmeldelser