Sony MDR-EX450AP - Grey (HEADSET)

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

 

Raffinert lyd, uansett hvor du drar

De passer perfekt til alle som lever et liv i bevegelse, med den svært lette utformingen og en neodymdriver for lyd med god presisjon grunnet det stive aluminiumsdekselet. Hodetelefonene kommer i fire forskjellige størrelser slik at du kan finne den som passer perfekt til deg. Hodetelefonene veier bare 6 gram og leveres med et bæreetui, så de er perfekte når du er på farten. En tagget ledning sørger for å holde dem flokefri. Bruk fjernkontrollen på ledningen til håndfrisamtaler.

Kraftig driver og stor frekvensrespons

Den kompakte og svært følsomme driveren gir perfekt klar lyd. Hør dype lave toner og fine høye toner med et utvidet lydspekter.

Klar, balansert musikk

Nyt lyden av krystallklare høye toner og mellomtoner. Det lette og stive aluminiumsdekselet holder lyden stabil og gir et rikere, mer dynamisk uttrykk.

Taktresponskontroll

Aluminiumshuset har lufteventiler for å optimalisere de lave frekvensene og for å kunne gjengi dype bassrytmer så nøyaktig som mulig.

12 mm neodymdriver

Den kraftige lille driveren har en dome-formet membran som er like stor som på 16 mm drivere, for høy følsomhet og lite forvrengninger.

Høy følsomhet

Følsomhet er et mål på hvor effektivt et elektrisk signal konverteres til lyd. Når følsomheten er høy, som på disse hodetelefonene, kan du skru volumet opp uten at det går ut over klarheten.

Lytt med komfort

Designet for å sitte behagelig i øret slik at du kan lytte i timevis. Med vinklet profil og liten størrelse sitter proppene stabilt i øret. Behagelig passform og bedre lydisolering.

Hybridørepropper i silikon med hardt silikon for holdbarhet og mykt silikon på innsiden for komfort. Du finner en som passer fra de fire forskjellige størrelsene.

Spesifikasjoner:

Driverenhet: 12 mm dynamisk – kuppeltype

Frekvensrespons(Hz): 5-25 000 Hz

Følsomhet: 103 dB/mW

Vekt: 6g

Ledningslengde: 1,2 m

Fjernkontroll: ja

Mikrofon: ja

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Leverandør Sony Europe Limited (Sony Nordic Norway)
Bestillingsnummer MDREX450APH.CE7 Serie Sony

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i