Sony XBA-N3AP (HEADSET)

2 990,00 2 99000 Veil. pris 3 390,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

En elegant miniatyr

Svært presis lydteknologi har fått plass i et lite kabinett. Disse lette hodetelefonene leveres med en bæreveske, og de er svært enkle å ta med seg.

Sound Space Control for et større lydbilde

Sound Space Control har et utvidet rom bak den dynamiske driveren, samt en akustisk tube som gir ventilering, og dermed sørger den for et større lydrom. Du får åpnere og romligere lyd med fyldige mellomtoner, balansert bass og diskant og en jevnere lydgjengivelse.

HD hybrid driversystem for fullspektret lyd

HD hybrid driversystem kombinerer en 9 mm stor dynamisk driver med høy følsomhet og en balansert armatur-driver. Ved å kombinere disse to driverne får du fullspektret lyd helt fra den tungeste bassen til de fine diskantlydene.

Dynamisk driver med full rekkevidde forbedrer bass og mellomtoner

En 9 mm stor dynamisk driver med høy følsomhet gjør at hodetelefonene leverer kraftig bass og mellomtonelyder selv på krevende låter. Driveren bruker en magnetisk krets av typen med en ytre magnet for å få bedre effekt og dypere bass enn fra mange større drivere. Takket være en LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) får du klare toner.

LCP-membran for større presisjon

En LCP-membran gir en mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet sammenlignet med en vanlig membran. Lydenergi som går tapt under overføringen til hodetelefonene, er mer helhetlig, for å sikre en ekte og autentisk ytelse.

Kraftig bass med taktresponskontroll

Innebygget taktresponskontroll forbedrer de flyktige delene av basslyd og leverer en nøyaktig rytme.

Lineært balansert armatur gir klar lyd

Den kompakte balansert armatur-driveren forbedrer lineariteten til de mekaniske vibrasjonene for å gjengi klarere diskantlyder. En direktedrevet mekanisme sørger for at inngangssignalet blir nøyaktig overført til membranen, slik at lyden blir mest mulig klar.

Triple Comfort Earbuds – mindre støy, mer komfort

Triple Comfort Earbuds er laget av hard silikongummi og spesialutviklet formet silikon, og de er utviklet for at du skal kunne bruke dem lenge av gangen. Vi har funnet balansen mellom hard og myk som reduserer omgivelsesstøy og gir god komfort når du bruker dem. De er tilgjengelige i tre ulike størrelser og kan vaskes, slik at det er enkelt å holde dem rene.

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Leverandør Sony Europe Limited (Sony Nordic Norway)
Bestillingsnummer XBAN3AP.CE7 Serie Sony

Anmeldelser