Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling headphones - White (Samsung/Android) (HEADSET)

2 990,00 2 99000 Veil. pris 3 490,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

På med hodetelefonene. Av med verden.

QuietComfort® 25 headphones kommer i en ny utgave som høres bedre ut, er mer komfortable og enklere å ta med seg. Ta dem på, så forandrer alt seg. Musikken din er dyp, kraftig og balansert, og så stille at hver eneste tone kan høres tydeligere. Det blir til og med bedre å fly, siden de stenger ute brølet fra jetmotorene. Uansett hvor bråkete verden er, er det bare deg og musikken din – eller bare deg og stillheten i fred og ro.

•             Bransjeledende støyreduksjon til reise, jobb og alt annet

•             Førsteklasses lyd som gir liv til musikken du elsker

•             Lett around-ear-passform som du kan gå med hele dagen

•             Styr musikk og samtaler med mikrofon/fjernkontroll på ledningen

•             Unik design, velg mellom svart og hvit

En godt planlagt forbedring

Vi har gitt de bransjeledende hodetelefonene våre en helt ny design, med bedre materialer og utførelser. De er lette, og øreklokkene roterer enda mer for en bedre passform. Hodebåndet sitter tettere mot hodet, og for ekstra komfort er undersiden i et eksklusivt materiale som minner om semsket skinn. Hvis AAA-batteriet går tomt, kan du fremdeles høre på musikk uten støyreduksjon. Og øreklokkene kan legges sammen og få plass i et kompakt etui som er lett å ta med seg.

Mindre støy. Mer avslappende.

Med QC®25 headphones kan du fokusere på det som teller – musikk, filmer og videoer. Og stenge ute det du ikke vil høre. Som folksomme bygater. Kabinstøy i et fly. Eller et travelt kontor. Dette er mulig med avansert teknologi for støyreduksjon og unik elektronikk. Øreputene gir deg også ekstra mye stillhet ved å stenge ute verden rundt deg.

Naturtro lyd

Mange av ingeniørene våre er også musikere som brenner for musikk. Så når du bruker disse hodetelefonene, får du høre rungende gitarer. Bevegende vokal idet refrenget begynner. Dyp bass og hardtslående trommer driver låten fremover. Bose® Active EQ- og TriPort®-teknologi gir deg en så fengslende opplevelse at du kan fortsette å lytte i timevis. Og passformen er designet slik at du kan nettopp det.

Du har kontrollen

Uansett hvilken modell av QC25-hodetelefonene du velger (for Apple eller Samsung- og Android™-enheter), gir mikrofonen/fjernkontrollen på ledningen deg full kontroll over musikk og samtaler. Mange funksjoner er også kompatible med de mest populære telefonene i dag.

Video

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2015 Format MERCH
Leverandør BOSE Norge Bestillingsnummer 065865
Serie Bose, Støyreduserende headset

Anmeldelser