Sennheiser - HD 4.50 BTNC Wireless Noise Cancelling (HEADSET)

1 790,00 1 79000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

HD 4.50 BTNC Wireless Noise Cancelling

Dette nye hodesettet er konstruert etter de høye kravene fra brukere som ikke er fornøyd med bare å kunne høre musikk når de er på farten, men som virkelig ønsker å nyte den, uansett hvor de er.

Utstyrt med NoiseGard™ aktiv støykansellering elimineres all støy som kan komme mellom deg og musikken – som HD 4.50 Wireless leverer i anerkjent Sennheiser lydkvalitet.

Det er bare musikken som når inn i ørene dine

Når du hører på HD 4.50 Wireless, er det lyden fra musikken du nyter. Punktum. Resten av den støyende verden utenfor stenges ute av NoiseGard™ – aktiv støykansellering utviklet av Sennheiser. Dermed kan du hengi deg helt og fullt til den finslipte lydgjengivelsen i dette flotte hodesettet med lukket bakside: Alle detaljene, livaktigheten og den kraftfulle bassen – alt sammen leveres via proprietære Sennheiser-drivere.

Flott lyd uten å være bundet av ledninger

HD 4.50 Wireless handler om frihet – musikalsk og fysisk. Den har altså ingen kabel. Hodetelefonen inneholder state-of-the-art trådløs teknologi og en lydkodek som gir pålitelig overføring og ekte trådløs Hi-Fi-lyd. Med Near Field Communication (NFC) får man en momentan og enkel sammenkopling med kompatible enheter.

Bruk intuisjonen

Alt med HD 4.50 Wireless er godt uttenkt. Bare plasser fingrene på de intuitive kontrollene som er montert på øreklokkene – og du vil føle hva vi mener. Disse pluss de integrerte mikrofonene gjør at det går som en lek både å ta telefonen og å ringe, skifte musikkspor og justere volumet.

Komfort

HD 4.50 Wireless kombinerer overlegen komfort med maksimal bevegelighet. Konstruksjonen rundt øret og de dype, ergonomisk utformede øreputene gjør at du kan fortsette å lytte, time etter time. Den robuste sammenleggbare hodebøylen kan så foldes sammen i det medfølgende beskyttelsesetuiet.

Gleden over et batteri som varer lenge

Å være ute på farten innebærer ofte at man er borte fra vanlige strømuttak. Med batteriet i HD 4.50 Wireless kan du heldigvis nyte musikk beskyttet via NoiseGard™ i opptil 19 timer (batteriet varer i opptil 25 timer når NoiseGard™ er slått av). 

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 506783
Serie Sennheiser