Sony MDR-1A (HEADSET)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Ren lyd for musikkelskere

La musikken få klarheten den fortjener. MDR-1A-hodetelefoner med høyoppløselig lyd har et frekvensområde på opptil 100 kHz og får frem essensen i hver sang. Dermed får musikken bedre kvalitet som kan sammenliknes med den opprinnelige studiokvaliteten. Lyden er ekte med dype rytmer og høy vokal og gir en autentisk og presis opplevelse. Lav vekt, fantastisk komfort og fjernkontroll og mic som passer de fleste telefoner gjør MDR-1A til den perfekte følgesvenn for enhver musikkelsker.

Presis gjengivelse av hver minste tone

Opplev klar, balansert lyd som er tro mot det originale opptaket, uansett hvor høy musikk du hører på. En 40 mm HD-driver med lett, men solid LCP-membran (liquid crystal polymer, flytende krystallpolymer) gir en mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet sammenlignet med en vanlig LCP-driver. Spill av høy og tydelig musikk fra alle systemer eller bærbare enheter med høy følsomhet på 105 dB/mW.

Hold på lyden

Den innhyllende designen med ergonomiske 3D-øreputer isolerer musikken og stenger annen lyd ute. Akustikken reflekteres tilbake til ørene slik at lyden får en fin nyanse.

Balansert lyd

Lyden blir klar og presis med en balansert kabel bestående av fire sølvbelagte kobberledninger og egne jordledninger for begge kanaler.

Stil – Kvalitet - Komfort

Disse ikoniske hodetelefonene har et elegant metallhodebånd som står i stil med de behagelige, svarte øreklokkene, og de ser like bra ut som de kjennes ut. De myke øreputene i skinn utvider seg og former seg rundt ørene for en tett og behagelig passform. Eksepsjonell komfort og holdbarhet med myke materialer og sømløst syarbeid. De er lette, komfortable og kan brukes i flere timer, slik at du kan lytte lenger.

Spesifikasjoner:

DRIVERENHET: 40 mm dynamisk – kuppeltype

FREKVENSRESPONS (HZ): 3–100 000 Hz

MAGNET: Neodym

IMPEDANS (OHM): 48Ω

LEDNINGSLENGDE: 1,2 m

FJERNKONTROLL/MIC: Ja, passer til de fleste telefoner

 

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Leverandør Sony Europe Limited (Sony Nordic Norway)
Bestillingsnummer MDR1AB.CE7 Serie Sony

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i