Sony MDR-XB950 (HEADSET)

699,00 69900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Basstung og smarttelefon-vennlig

Kjenn hver minste rytme og basstone. Kraftige neodymdrivere på 40 mm i en tettsittende design som går over øret, gir dyp, balansert lyd, selv ved høye volum. Besvar samtaler håndfritt ved å bruke fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen, kompatibelt med Android-smarttelefonen eller iPhonen din.

Kjenn rytmen i kroppen

Gi musikken litt mer trøkk med dynamiske, balanserte rytmer. Kjenn at alt du lytter til, får mer dybde og klarhet, selv når du spiller av ved høye volum. Hør dype lave toner og høye vokallyder med et utvidet lydspekter fra 3Hz til 28kHz.

Forsegle lyden

Advanced Direct Vibe Structure skaper en akustisk forsegling rundt ørene dine, slik at bassen blir låst inne. Lavfrekvente lyder blir forbedret av Bass Booster slik at du får dyp, balansert bass.

La rytmene slippe til

Taktresponskontrollen bruker luftventiler for å gi ren bass uten forvrengninger. Disse ventilene optimaliserer luftgjennomstrømmingen for de lave frekvensene for å kunne gjengi dype rytmer så nøyaktig som mulig. En OFC-svingspole gir høy effekthåndtering av 1000 mW, for bass med vedvarende trøkk.

Komplett komfort

Disse danseklare hodetelefonene har et hodebånd i metall med myke puter og øreputer for en tettsittende og komfortabel passform, uansett hvor musikken tar deg med. Båndet er laget i aluminium. Dette lette, men stive materialet gir et førsteklasses utseende og følelse, samtidig som det undertrykker vibreringer og gir dype rytmer med trøkk i.

Pakk og dra

Ta musikken med hvor som helst. Hodebåndet i metall kan minimeres, og øreklokkene kan legges sammen, slik at det er enkelt å ta med hodetelefonene i en koffert eller en veske.

Produktfakta

Format MERCH Leverandør Sony Europe Limited (Sony Nordic Norway)
Bestillingsnummer MDRXB950AP.CE7 Serie Sony

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i