Sony WH-XB900N Wireless Noise Cancelling Headphones - Blue (HEADSET)

1 790,00 1 79000 Veil. pris 1 990,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

EXTRA BASS™ gir imponerende dyp og slagkraftig lyd
Som en del av EXTRA BASS™2-serien til Sony forbedrer WH-XB900N-hodetelefonene med støyreduksjon alle de lave frekvensene og gir enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Hodetelefonene spiller også av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse.

Støyreduseringsteknologi
Steng verden ute, og nyt din egen personlige fest med digital støyreduksjon og EXTRA BASS-lydkvalitet.

Få trådløs frihet med NFC og Bluetooth®
Near Field Communication (NFC) og trådløs Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Lang batterilevetid gir strøm hele dagen
En lading på ca. fire timer gir nok batteri til lytting hele dagen med ca. 30 timers3 avspillingstid. En hurtiglading på ti minutter gir 60 minutters lytting.

Slankt design og langvarig lyttekomfort
WH-XB900N-hodetelefonenes enkle, stilige og sofistikerte design med én farge på kabinettet er helt perfekt, uansett hva slags stil du har. De polstrede øreklokkene gir langvarig komfort, noe som gjør dem ideelle til å lytte til favorittalbumene dine, om og om igjen.

Innebygd mikrofon gir enkle samtaler
Det er enkelt å snakke, selv med hodetelefonene på. Den innebygde mikrofonen gjør at du kan ringe håndfritt med utvalgte smarttelefoner. Trykk to ganger på hodetelefonenes høyre kabinett for å svare på et anrop, og sveip opp eller ned for å justere volumet.

Kontroll ved fingertuppene
Skift spor, skru volumet opp og foreta eller besvar anrop ved å trykke eller sveipe på berøringsskjermen på hodetelefonkabinettet. Hvis du vil bruke funksjonen for rask oppmerksomhet, trykker du på det høyre kabinettet. Da reduseres volumet, slik at du kan høre omgivelseslyder, for eksempel noen som stiller deg et spørsmål på en kafé eller en melding over høyttalersystemet på en jernbanestasjon.

  • EXTRA BASS™-lyd og digital støyreduksjon

  •  Lytt hele dagen med opptil 30 timers batterilevetid

  •  One touch-lytting via NFC og trådløs Bluetooth®-teknologi

  •  Stilig, sammenleggbart design

  •  Praktiske, håndfrie anrop

Produktfakta
Utgitt 2019 Format HEADSET
Bestillingsnummer WHXB900NL.CE7 Serie Sony
Video