Jabra Elite 85h Wireless Noise Cancelling Headphones - Navy (HEADSET)

2 490,00 2 49000 Veil. pris 2 690,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

"Kanskje de aller beste støydempende hodetelefonene akkurat nå"

Karakter 9 av 10, TEK.NO mai 2019

Jabra Elite 85h

Utviklet for de beste trådløse samtale- og musikkopplevelsene med SmartSound.

SmartSound: En tilpasset lydopplevelse.

Nyt en lyd som automatisk tilpasser seg dine omgivelser. SmartSound analyserer lydmiljøet ditt automatisk og tilpasser seg dine personlige lydinnstillinger, for å gi deg de beste trådløse samtale- og musikkopplevelsene, hver gang.

Blokkerer ut uønsket bakgrunnsstøy.

Smart Active Noise Cancellation tilpasser seg miljøet ditt, det skrur seg på selv dersom det påviser en støyende bakgrunn. Dette stenger ute distraherende støy for en enda bedre lydopplevelse, noe som gjør selv den travleste cafe stille som et bibliotek: perfekt når du trenger å koble ut en stund.

Eksepsjonell musikk-klarhet.

Elite 85h lar deg justere dine musikkinnstillinger for en persontilpasset lydopplevelse. Kos deg med en eksepsjonell musikk-klarhet og klasseledende samtalelyd.

Optimal samtalekvalitet

Avansert samtaleteknologi benytter seks av hodetelefonenes åtte mikrofoner til å heve kvaliteten på samtalelyden ved å blokkere ut vind og bakgrunnsforstyrrelser. De to andre mikrofonene lytter til omgivelsene dine og lager en digital profil av disse slik at du kan du justere innstillingene etter musikkpreferansene dine.

HearThrough

HearThrough-funksjonen demper musikken slik at du kan oppfatte hva som skjer i omgivelsene rundt deg. Dermed trenger du ikke ta av hodetelefonene for å ta imot viktige beskjeder, lytte til trafikken, eller lignende.

Gi energi til dagen din.

Opptil 36 timer med batteri i en enkel lading (med ANC på), Elite 85h gir deg energi hele dagen igjennom med et batteri som kan stå hele løpet ut. Går du tom for strøm gir 15 minutters hurtiglading deg hele 5 timer batteritid.

Klargjort for taleassistent.

One-touch tilkobling til Alexa, Siri® eller Google Assistant™ gjør det mulig for deg å bruke talekommando på din avspillingsenhet for å booke avtaler, finne eventer i nærheten, eller få meldingene dine opplest for deg.

På-øret påvisning

Hodetelefonene kjenner det igjen når du tar dem av eller på ørene dine og auto-avspiller eller pauser så du ikke bruker unødig batteritid.

Dra hvor som helst med sertifisert regn-resistent varighet.

Elite 85h er laget for å tåle elementene. Med Nano-dekke for indre deler er hodetelefonen støvbestandig og regnsikker. Hodetelefonen din er klar, uansett hvilken dag du tar dem på – bokstavelig talt.

Jabra Sound+ appen

Den perfekte kombinasjonen for dine Jabra hodetelefoner: få tilgang til SmartSound og andre funksjoner som gjør det mulig for deg å persontilpasse måten du bruker din Jabra enhet på. Velg en stemmeassistent, tilpass musikkprofilen din, still inn hvor mye bakgrunnsstøy du vil stenge ut og mye mer. Tilpass hodetelefonene dine et optimalt bruksnivå med en enkel, visuell in-app indikator for å spore batteribruk, installer programvare og enheten oppdateres direkte i appen: du trenger ikke å plugge hodetelefonene dine til PC-en.

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2019 Format HEADSET
Bestillingsnummer 24390 Serie Jabra