Sony WF-1000XM3 True Wireless Noise Cancelling In-ear - Black (HEADSET)

2 490,00 2 49000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Bransjeledende støyreduksjon

Støyreduksjonsteknologien til WF-1000XM3 er den mest avanserte noensinne i helt trådløse hodetelefoner med HD-prosessoren vår for støyreduksjon QN1e. Så du kan fordype deg helt i musikken.

Dobbel støysensorteknologi

To mikrofoner, en feedforward- og en feedbackmikrofon, på hodetelefonenes overflate fanger inn flere av lydene i omgivelsene dine, uansett om det er flystøy, bytrafikk eller kontorprat. 

HD-prosessor for støyreduksjon – QN1e

Når HD-prosessoren vår for støyreduksjon QN1 fanger inn omgivelseslyden, begynner den å jobbe. Den reduserer ikke bare mye mer støy over nesten alle frekvenser, den brukes også mindre strøm.

Helt trådløs teknologi

WF-1000XM3-hodetelefonene med støyreduksjon gir deg trådløs frihet med trådløs Bluetooth®-teknologi og en ergonomisk passform som føles behagelig hele dagen.

Perfekt til TV-serier, filmer med mer

Ser du på videoinnhold på smarttelefonen eller nettbrettet? Den avanserte trådløse tilkoblingen til WF-1000XM3 synkroniserer det du ser på skjermen med det du hører på hodetelefonene for å gi deg en bedre visningsopplevelse.

Enestående lytting med ny Bluetooth®-brikke

I stedet for å sende lyd fra det ene øret til det andre, sender den nyutviklede Bluetooth®-brikken lyd til det venstre og høyre øret samtidig for å gi deg en enestående lytteopplevelse.

Optimalisert antennedesign

Hodetelefonenes Bluetooth®-antenne har en optimal plassering, noe som gir deg enda bedre dekning. Dette gjør signalet sterkt, slik at du kan strømme uten avbrudd.

Ergonomisk Tri-hold-struktur

Øreproppene med støyreduksjon har et ergonomisk design som kommer i kontakt med tre ulike deler av øret, slik at du får en trygg og komfortabel passform.

Batteri hele dagen

Lytt til musikk hele dagen med WF-1000XM3-hodetelefonene med støyreduksjon.

Opptil 24 timers lytting

Når hodetelefonene er helt oppladet, har de nok strøm til seks timers bruk, og det praktiske ladeetuiet kan lade enheten opptil tre ganger til for å holde deg i gang hele dagen. Det blir opptil 24 timers støyfri lytting. Hvis du slår av støyreduksjonen, kan du lytte enda lenger. Med en full lading får du åtte timers lytting, med ytterligere tre ladinger i ladeetuiet får du opptil 32 timers avspillingstid.

Hurtiglading når du trenger det

Noen ganger trenger du musikk raskt. Så hvis hodetelefonene går tomme for batteri, kan en hurtiglading på ti minutter i ladeetuiet gi deg opptil 90 minutters avspillingstid. 

Praktisk magnetisk ladeetui

Sett hodetelefonene med støyreduksjon i ladeetuiet, så klikkes de på plass takket være en magnetisk innvendig utforming. Lad opp enheten raskt og enkelt med en USB-C-kabel for å gjøre den klar for nok en dag med lytting.

Smartere lytting

WF-1000XM3-hodetelefonene med støyreduksjon gjør lytteopplevelsen din enda bedre med en rekke smarte funksjoner drevet av nyskapende SENSE ENGINE™-teknologi.

Hodetelefoner som reagerer på deg

En nærhetssensor i hver ørepropp kan registrere om du bruker én av dem eller begge og justere avspillingen deretter.

Klarere håndfrie anrop

Samtalen flyter lett med enkel håndfri oppringning. WF-1000XM3-hodetelefonene har klar vokalkvalitet, og du kan besvare og foreta anrop ved å bruke en eller begge øreproppene. Dette gjør at du kan veksle mellom å lade og høre anrop klart og tydelig i bråkete omgivelser.

Moderne klassisk stil

Enheten har en elegant og diskré stil, fra hodetelefonenes stilrene og minimalistiske utseende til ladeetuiets taktile og avanserte utførelse.

Video

Produktfakta

Utgitt 2019 Format HEADSET
Bestillingsnummer WF1000XM3B.CE7 Serie Sony 1000X, True Wireless