Sony WH-1000XM3 Wireless Noise Cancelling Headphones - Black (HEADSET)

2 690,00 2 69000 Veil. pris 3 690,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
 • Bransjeledende støyreduksjon og høy lydkvalitet
 • 30 timer batterilevetid
 • 10 minutter hurtiglading gir hele 5 timer spilletid
 • Topp komfort med supermyke øreputer i uretanskum, vekt kun 255g
 • Enkel betjening med sveipepanel
 • Mange innstillingsmuligheter for støyreduksjon og lyd med gratis app
 • Støtte for DSEE HX™, S-Master HX ™ og LDAC
 • Sense Engine justerer lyden automatisk etter situasjonen
 • Optimalisering av atmosfærisk trykk gir best mulig lyd på flyreisen
 • Rask oppmerksomhet-funksjon lar deg kommunisere uten å ta av hodetelefonen
 • Solid og ergonomisk design
 • USB-C-lading

«Komforten er superb, og støydempingen er stille som graven, med en frekvenslinearitet som vi ikke har hørt maken til. Lyden er også enda bedre enn tidligere, med bedre dynamikk og basskontroll. Legg til ekstremt rask lading (5 timer på 10 minutter), og Sony WH-1000XM3 er rett og slett verdens beste støyreduserende hodetelefoner akkurat nå.» Lyd&Bilde, august 2018

«Add all of the ingredients together – the increased comfort, improved noise-cancelling and serious audio ability – and you have as close to the perfect pair of noise-cancelling headphones as it’s currently possible to find.» 5 av 5 stjerner What HiFi?, august 2018

Opplev et nytt nivå av stillhet

Støyreduksjon som kutter ut mer bakgrunnslyd enn noen gang før. Opplev hvor smarte hodetelefoner kan være med avansert støyreduksjonsteknologi som adaptiv lydkontroll, og se hvor praktiske smarte funksjoner som rask oppmerksomhet-funksjonen, taleassistent-kompatibiliteten og berøringskontrollen er.

Blokker mer ute

De fleste støyreduserende hodetelefoner er laget for å blokkere ute motorlyder fra kjøretøy mens du er i farta. Det gjør naturligvis WH-1000XM3 også, men i tillegg blokkerer de bråk i hverdagen, som stemmer og bakgrunnslyder du hører mens du går gjennom byen. Med den nye HD-prosessor QN1 for støyreduksjon får du redusert bråket enda mer enn før. Den dedikerte NC-prosessoren sørger for at lydgjengivelsen av musikken din aldri må lide på grunn av prosessorytelsen.

Trådløs frihet, super lyd i stillhet

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig trådløs BLUETOOTH®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet tilnærmet lyden fra en kablet tilkobling.

En innebygget forsterker integrert i HD-prosessoren for støyreduksjon QN1 gir deg klassens beste signal-/støyforhold og lav lydforvrengning på mobile enheter, samt en utrolig lydkvalitet. Hodetelefonenes kraftige drivere på 40 mm med Liquid Crystal Polymer-membraner (LCP) som håndterer bassen, kan gjengi hele frekvensområdet opptil 40 kHz.

Bli smartere med taleassistenten

Still den spørsmål. Be den om å gjøre ting. Dette er din egen personlige assistent, og den er alltid klar for å hjelpe deg. Bare trykk på og hold inne den støyreduserende knappen mens du spør assistentfunksjonen på telefonen din om noe.

Smart lytting fra SENSE ENGINE som automatisk justerer lyden etter situasjonen

Se hvordan adaptiv lydkontroll automatisk gjenkjenner aktiviteten din, som å reise, gå eller vente, og justerer innstillingene for omgivelseslyden for deg. Med rask oppmerksomhet-funksjonen kan du kommunisere uten å ta av hodetelefonene dine – bare legg hånden på kabinettet for å skru ned lyden og være klar til å snakke på et blunk.

Sony | Headphones Connect-app

Last ned Sony I Headphones Connect-appen for å benytte deg av den smarte lyttingen med adaptiv lydkontroll, styre innstillingene for omgivelseslyd og justere lydnivåer med equalizeren.

Snakk med ett trykk med rask oppmerksomhet

Kommuniser uten å måtte ta av hodetelefonene. Legg hånden over kabinettet for å skru ned lyden og være klar til å snakke på et blunk.

Equalizer

Du finner den perfekte lydtonen for enhver sang i forhåndsinnstillingene og kan enkelt tilpasse dem etter eget ønske med Sony | Headphones Connect-appen.

Virtuell omgivelseslyd

Føl at du er omringet av lyd uansett hvor du er. Opplev lyd som er optimalisert for ulike lyttemiljøer inkludert utendørsscener, klubber, saler og arenaer.

Lydposisjonskontroll

Velg den retningen du vil at lyden skal komme fra, akkurat som du kan med en trådløs høyttaler.

Kan brukes hele dagen med topp komfort

Supermyke, trykkavlastende øreputer i uretanskum som fordeler trykket jevnt og øker øreputekontakten for en stabil passform. Du får enda mer komfort med større og dypere ergonomisk struktur i øreområdet. Det nye, lettere designet sørger for at musikken er det eneste du merker dagen lang.

Smartere enn vanlige hodetelefoner

Du har alt ved fingertuppene. Ta imot håndfrie samtaler ved å trykke to ganger – eller bytt sang, juster volumet og ring noen ved å berøre eller sveipe på panelet. Du kan alltids få hjelp fra telefonens taleassistent ved bare å trykke på og holde inne en knapp.

Strøm hele dagen og hurtiglading

Med hele 30 timers batterilevetid har du nok strøm til lengre turer hjemmefra. Hvis du trenger lading i en fei, kan du få 5 timers spilletid på bare 10 minutter med den valgfrie strømadapteren.

Dreibar og sammenleggbar konstruksjon

Øreklokkene kan dreies innover og brettes trygt sammen i et kompakt etui.

Bæreveske med kabel

Den medfølgende bærevesken er slitesterkt og inkluderer en kabel hvis du vil lytte via kablet tilkobling.

Video

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2018 Reutgitt 2018
Format HEADSET Bestillingsnummer WH1000XM3B.CE7
Serie Sony, Sony 1000X