Sony WH-CH700N Wireless Noise Cancelling Headphones - Blue (HEADSET)

899,00 89900 Veil. pris 1 490,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Ingen kabler, ingen forstyrrelser, bare musikk  

De trådløse WH-CH700N-hodetelefonene med støyreduksjon er laget for å brukes over lang tid når du er på farten. Ett-trykks støyreduksjon med kunstig intelligens justeres etter omgivelsene dine, slik at du slipper å høre uønsket støy når du reiser.

Frihet fra støy og ledninger

Lytt uten ledninger, blokker uønsket bakgrunnsstøy, og bare lytt til favorittmusikken din med digital støyreduksjon.

Støyreduksjon laget for reise med ettrykks funksjon 

Støyreduksjon med kunstig intelligens analyserer bakgrunnslyd og justerer den for å gi optimal ytelse på fly og i andre omgivelser med mye støy. Du trenger bare å trykke på og holde nede støyreduksjonsknappen for å aktivere funksjonen.

Direkte tilkobling med One touch NFC™

Near Field Communication-teknologi (NFC™) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde utvalgte NFC™-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via en Bluetooth®-tilkobling. Har du ikke NFC™? Ikke noe problem. Du kan fortsatt koble til manuelt ved hjelp av enhetens innstillingsmeny.

Lytt hele dagen, og lad opp raskt

Fortsett å spille av musikk hele dagen. Et innebygd litiumionbatteri gir opptil 35 timer med strøm (avhengig av musikkinnstillingene) og kan lades opp via USB. Hurtiglading gir 60 minutters avspilling etter ti minutters lading.

Hør alt med 40 mm drivere

Få mer ut av musikken du lytter til, med domedrivere på 40 mm som produserer en dyp bass og har et stort frekvensområde.

DSEE gjenoppretter detaljene til den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket.

Tilpass innstillingene med Sony | Headphones Connect-appen

Still inn perfekt lyd på hodetelefonene ved hjelp av den kostnadsfrie appen Sony | Headphones Connect for Android og iOS. Juster lydnivåer og digitale lydfeltmoduser med en rekke forhåndsinnstillinger og justerbare EQ-innstillinger enkelt fra smarttelefonen din. Virtual Phones Technology (VPT) simulerer lyd på utendørsscener, nattklubber, haller eller arenaer.

Kablet for å holde musikken i gang

Fortsett å lytte selv når batteriet går tomt for strøm. Med kabelen som følger med, kan du lytte når som helst, eller forlenge støyreduksjonsmodusen for å få opptil 50 timers lyttetid.

Bilder

Produktfakta

Format HEADSET Bestillingsnummer WHCH700NL.CE7
Serie Sony