Sony WI-1000X Wireless Noise Cancelling In-ear - Gold (HEADSET)

2 290,00 2 29000 Veil. pris 3 190,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Null støy, topp lyd, komfortabel i bruk.

Trådløse ørepropper med nakkekrage som inneholder batteri og elektronikk så selve proppene er ultralette og komfortable. Den smarte lyttingen med adaptiv lydkontroll registrerer aktiviteten din automatisk, for eksempel at du går, venter eller er på reise, og justerer innstillingene for omgivelseslyd deretter. I tillegg kan du styre graden av støydemping selv, i 20 nivåer fra fullt gjennomslipp av lyd til full stillhet. Med Sony | HeadphonesConnect – appen får du rikelig med innstillingsmuligheter, finn de som er perfekte for deg.

Avansert støydemping

Det er ikke alltid at behovet for støydemping er det samme, og derfor sørger WI-1000X for å gi deg den beste miksen av musikk og lyd utenfra til akkurat situasjonen du er i. Dersom du går vil hodetelefonene for eksempel slippe inn lyd utenfra slik at du kan være oppmerksom på omgivelsene. Hvis du sitter på et transportmiddel vil de derimot sørge for å stenge ute all bakgrunnsstøy slik at du kan nyte musikken uten forstyrrelser. Dersom du sitter stille vil de stenge ute bakgrunnsstøy, men slippe gjennom stemmer fra f.eks. callinganlegg, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Optimalisering av atmosfærisk trykk leverer optimal lyd på flyreisen.

Trådløs lytting av høy kvalitet med LDAC

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig Bluetooth®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående lydkvalitet som nærmer seg høyoppløselig.

Brukervennlig og behagelig

Nakkekragen er utformet for å være behagelig å ha på selv på lange reiser eller arbeidsdager. To typer propper i flere størrelser gjør det enkelt å finne perfekt passform for akkurat dine ører. På nakkekragen finner du også knapper for betjening av øreproppene. Telefonsamtaler, avspilling, volum og støydemping kontrolleres enkelt med et par tastetrykk.

Allsidig tilkobling

I motsetning til andre hodetelefoner av denne typen kan Sony WI-1000X også brukes med kabel dersom du ikke vil eller kan bruke Bluetooth. En lydkabel, samt en flyseteadapter, følger med i esken, og gjør at du kan nyte underholdningen i fred og med god lyd, også når du er ute og flyr. Det innebygde batteriet gir deg 10 timer lytting med støydempingen på, og hele 13 timer om du skrur av støydempingen. 15 minutter lading gir deg over en time lytting.

Video

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2017 Format MERCH
Bestillingsnummer WI1000XN.CE7 Serie Sony 1000X

Anmeldelser