Sony WF-SP700 True Wireless Noise Cancelling Sports Headphones – White (HEADSET)

1 890,00 1 89000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Musikk som ikke holder deg tilbake

Få mest mulig ut av treningen med de helt trådløse WF-SP700N-øretelefonene. Støyreduksjonsteknologien stenger forstyrrelser ute, slik at du kan holde fokus. Med modusen for omgivelseslyd kan du høre på musikk og likevel høre omgivelsene.

Tren med stil

Med fire friske farger tilgjengelige kan du velge den fargen som passer til stilen din. Med de helt trådløse WF-SP700N-øretelefonene kan du lytte til favorittsangene dine med en Bluetooth®- og NFC-tilkobling, så du ikke holdes tilbake av ledninger.

Ingen forstyrrelser med digital støyreduksjon

Når du trenger en helt spesiell spilleliste for å ta treningsøkten til et nytt nivå, stenger støyreduksjonen forstyrrelser, som lydene fra treningssenteret eller på gaten, ute. Slik at det bare er deg og musikken din.

Vær oppmerksom med modusen for omgivelseslyd

Modusen for omgivelseslyd holder deg fokusert mens du beveger deg. Du kan lytte til favorittsangene dine og høre hva treningskameraten sier eller holde deg oppmerksom på omgivelsene når du trener utendørs ved at musikken du liker, blandes med lydene fra omgivelsene rundt deg.

Si ja til musikken og nei til svette

Takket være det beskyttende materialet har disse øretelefonene en IPX4-klassifisering. Dermed kan verken litt vann eller svette stoppe deg fra å bruke dem – eller fra å trene.

Du beveger deg, men det gjør ikke øretelefonene

Disse øretelefonene har blitt grundig testet i treningsøkter og har fire ulike størrelser, for en god passform som tilpasser seg ørene dine. I tillegg sørger silikonmaterialet for at de sitter godt på plass.

Mer slagkraftig bass med EXTRA BASS™

Gjør rytmene og din egen ytelse bedre. EXTRA BASS™ gir deg kraftige basstoner, slik at du får det du trenger for å fortsette.

De perfekte innstillingene med to knappetrykk

Velg lydinnstillingene du liker best, med hurtiginnstillingene for lyd i Sony | Headphones Connect-appen, og velg dem raskt ved å trykke to ganger på knappen på venstre side.

Enkel håndfri oppringning

Samtalen flyter lett med enkel håndfri oppringning. La telefonen ligge, bare snakk med et klikk.

Trygg, sikker og alt batteriet du trenger

Når øretelefonene er ladet helt opp, får du tre timers musikkavspilling. Den kompakte ladevesken beskytter ikke bare øretelefonene, men sørger også for to oppladinger som gir tre timer ekstra hver, slik at du kan lade dem på farten. Lytt til musikk hele dagen med ni timers musikkavspilling.

Video

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2018 Format MERCH
Bestillingsnummer WFSP700NW.CE7 Serie True Wireless