Sony WI-SP600 Wireless Noise Cancelling Sports Headphones - Yellow (HEADSET)

1 390,00 1 39000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Treningslåtene du liker. Ingen forstyrrelser.

Få enda bedre treningsøkter og sportsaktiviteter med de trådløse WI-SP600N-sportsøretelefonene. Digital støyreduksjon, modus for omgivelseslyd og et lett trådløst design gjør at du uhindret kan nyte musikken slik du ønsker.

Laget for trådløs bevegelse

Tren uten ledninger som hindrer deg. Et lett design gjør disse trådløse sportsøretelefonene komfortable, trygge og diskré å bruke, enten du trener eller er på farten.

Bare deg og musikken med digital støyreduksjon

Når du trenger en helt spesiell spilleliste for å ta treningsøkten til et nytt nivå, stenger den digitale støyreduksjonsteknologien forstyrrelser ute, som lyder fra treningssenteret. Slik at det bare er deg og musikken din

Vær oppmerksom med modusen for omgivelseslyd

Modusen for omgivelseslyd holder deg fokusert mens du beveger deg. Du kan lytte til favorittsangene dine og høre hva treningskameraten sier eller holde deg oppmerksom på omgivelsene når du trener utendørs ved at musikken du liker, blandes med lydene fra omgivelsene rundt deg. 

Klar til trening

De komfortable, trygge og svettesikre WI-SP600N-øretelefonene er klare for alle utfordringer. Med IPX4-klassifiseringen kommer ikke sprut og svette til å stoppe disse øretelefonene – eller treningsøkten din.

Du beveger deg, men det gjør ikke øretelefonene 

Disse øretelefonene har blitt grundig testet i treningsøkter og har fire ulike størrelser, for en god passform som tilpasser seg ørene dine. I tillegg gjør ørebøylen at de holder seg komfortabelt på plass.

De perfekte innstillingene med to knappetrykk

Velg favorittinnstillingene dine for støyreduksjon og modus for omgivelseslyd ved hjelp av hurtiginnstillingene for lyd i Sony | Headphones Connect-appen. Du kan aktivere dem umiddelbart ved å trykke to ganger på hodetelefonknappen.

Mer slagkraftig bass med EXTRA BASS™

Gjør rytmene og din egen ytelse bedre. EXTRA BASS™ gir deg kraftige basstoner, slik at du får det du trenger for å fortsette.

Nyt trådløs frihet

Ring, besvar anrop og snakk med taleassistenter uten at du må ta pause fra det du gjør. Med håndfrie telefonsamtaler kan du la telefonen ligge og besvare samtaler ved å trykke på en knapp takket være den innebygde mikrofonen.

Opptil 6 timers batterilevetid

Gå på treningssenteret flere ganger uten å måtte lade dem opp, med opptil seks timers avspilling etter én lading.

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2018 Format MERCH
Bestillingsnummer WISP600NY.CE7