JBL Link 10 med Google Assistant / Chromecast / WIFI / Bluetooth - White (SMARTHØYTTALER)

1 490,00 1 49000 Veil. pris 1 690,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

JBL Link 10

Ok Google, spill av min Spotify spilleliste, ring til tannlegen, les opp mine påminnelser. Dette er bare noen av tingene du kan be din JBL Link 10 trådløse, bærbare høyttaler med innebygd Google Assistant om å gjøre. Høyttaleren gir deg kraftig og krystallklar lyd og kan brukes som en del av ditt multiromsystem. Du kan også ta med deg høyttaleren og lytte til musikk i opptil fem timer på en enkel lading.

Din personlige Google Assistant

Bruk Link 10 sin innebygde Google Assistant og få informasjon om planlagte møter, værmeldinger eller trafikkoppdateringer. Etter at du kommer hjem kan du be Google om å spille av spillelisten din og styre musikken og volumet ved hjelp av stemmen din. Takket være evnen til stemmegjenkjenning kan du bruke høyttaleren helt håndfritt, og selv om du står i motsatt ende av rommet, kan du være sikker på at du vil bli hørt.

Innebygd Chromecast

Link 10 kan strømme din favoritt radiokanal, podkast eller spilleliste fra dine smarte enheter. Du kan enkelt stille inn Google Home-appen slik at den tillater multiromsavspilling sammen med andre kompatible høyttalere.

WIFI

Støtte for både 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi-tilkobling gir deg en raskere, mer robust og mer stabil trådløs tilkobling.

Enkel installasjon

Med gratis Google Home-app på iOS og Android kan du enkelt installere og administrere JBL Link 10.

IPX7 vannbestandig

Link 10 er sertifisert som IPX7-vannbestandig. Dette innebærer at du ikke trenger å bekymre deg for regn eller om den skulle bli sølt på. Høyttaleren kan også tåle å være i kontakt med vann ned til 1 meter i opptil 30 minutter.

Bluetooth-strømming

Strøm musikk trådløst med høy lydkvalitet og ta i mot samtaler ved hjelp av Bluetooth-teknologi.

JBL Link familen

Velg mellom de portable modellene Link 10 og Link 20, eller de større modellene Link 300 og Link 500 som er for hjemmebruk. De kan selvsagt også kombineres for multiromsavspilling. Alle har JBL kvalitetslyd og samme smartfunksjonalitet.

Inkludert i esken:

- JBL Link 10

- USB-kabel