Pure Elan DAB+ - Svart (DAB RADIO)

649,00 64900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

PURE Elan DAB+: oppføring i Elan-familien
Elan DAB+ er en praktisk og moderne radio fra Pure. Med DAB+ og FM spilles alle favorittradiostasjonene dine i krystallklar kvalitet. Den livlige fargeskjermen og de enkle kontrollene gir deg tilgang til stasjonene og bruker Elan DAB+ for en hyggelig opplevelse. Elan DAB+ er veldig allsidig og kan betjenes enten via USB eller batteri slik at enheten kan brukes hvor som helst i huset.

Flere kanaler i digital kvalitet
DAB+ digital radio tilbyr et variert utvalg av fantastisk, ofte eksklusivt innhold i veldig detaljert, digital lyd. Elan DAB+ finner automatisk alle tilgjengelige digitale kanaler i nærheten for en ukomplisert lytteopplevelse. Det er også FM-radio for hver stasjon som ennå ikke har blitt digital.

Bra lyd
Elan DAB+ tilbyr en virkelig overraskende lydytelse for sitt kompakte format. En kraftig 3-watts høyttaler drevet av en digital forsterker garanterer høy og klar lydavspilling. Med 8 EQ-innstillinger, inkludert en personlig modus, kan lydutgangen enkelt optimaliseres for alle musikksjangre.

Fargeskjerm og enkel å bruke
Den 2,4-tommers TFT-skjermen fra Elan DAB+ viser stasjonsinformasjon og albumbilder i farger. I kombinasjon med det enkle og rene knappelayoutet blir navigasjonen et barns lek.

For hjemmet
Elan DAB+ har funksjoner som vekkerklokke, soverom og kjøkkenur og er derfor perfekt for alle rom i huset. Radioen får strøm via den medfølgende USB-strømkabelen eller med 4xAA-batterier.

Pakket med funksjoner
Med totalt 20 stasjonsforhåndsinnstillinger per kilde (DAB+, FM, Internett) og 3 hurtigtilgangsknapper, kan favorittstasjoner lett bli funnet på Elan DAB+. Hodetelefonutgangen muliggjør også privat lytting uten å forstyrre andre.

Designet og konstruert i Storbritannia
Som alle Pure-produkter ble Elan DAB+ utviklet og designet av eksperter i Storbritannia.

Produktfakta
Utgitt 2020 Format DAB RADIO
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504278