Inngår i

PURE Evoke C-D4 BT (DAB RADIO)

3 490,00 3 49000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse

Dette alt-i-ett musikksystemet kombinerer digital radio, CD-spiller og enkel trådløs oppkobling til bærbare enheter, slik at du har et enormt utvalg å lytte fra. Den plassbesparende utformingen med integrerte høyttalere leverer klassens beste ultraklare lyd. Samtidig ser den flott ut med de enkle kontrollene og en treinspirert utførelse. Evoke C-D4 er Pures mest kompakte modell, med digital DAB og FM-radio, slisse for CD-spiller samt Bluetooth for trådløs avspilling av all den mobile musikken din.

Kos deg med hele musikksamlingen din
På tross av den enorme veksten i nedlasting av musikk, gir fortsatt CD en kvalitet og brukervennlighet som er vanskelig å slå, og det er noe eget med å eie fysiske eksemplarer av favorittalbumene. Evoke C-D4 har blant annet en stilig CD-spillerslisse med stokke- og repetisjonsfunksjon, og er kompatibel med CD, CD-R og CD-RW.

Slå over til digital radio
DAB digital radio gir deg detaljert kvalitetslyd, topp innhold som tildels bare er tilgjengelig på digital radio, og den bruker rulletekst med navn på sanger, programmer og mye mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg selv velge dem etter navn. Alle Pures digitale radioer har også FM for de stasjonene som foreløpig ikke har blitt digitale. Evoke C-D4 er også godkjent for Digital Tick, dermed vet du at overgangen fra FM til digital radio i fremtiden er sikret.

Mobil musikk uten ledninger
Innebygget Bluetooth lar deg velge favorittmusikken, strømme eller bruke en radiostasjon fra Internett, slik at du kan spille av direkte fra telefon eller nettbrett uten ledninger i veien.

Flott utseende, topp lyd
Det stilige utseendet er ikke bare et skall - trepanelet gir en solid dybde som er perfekt i kombinasjon med den avstemte høyttaleren og den avanserte digitale forsterkeren. Resultatet er overlegen lyd i sin kategori. Uansett hva slags musikk du liker, vil Evoke C-D4 gjøre at den høres enda bedre ut.

Produktfakta
Format DAB RADIO Bestillingsnummer 504220
Serie CD-Spiller