Pure Evoke F3 BT - Svart (FM/DAB+)

1 990,00 1 99000
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Med Internett-radioene fra Pure kan du bli kjent med tusenvis av stasjoner verden over og enkelt koble til all din egen favorittmusikk. Evoke F3 med Bluetooth kombinerer Internett-, digital DAB- og FM-radio med Bluetooth for all din mobile musikk samt Spotify Connect* for umiddelbar adgang til mange millioner sanger.

En hel verden full av radio
Tune deg inn på over 25 000 radiostasjoner på Internett fra hele verden, i tillegg til alle favorittstasjonene du har med digital DAB- og FM-radio - det hele i én kompakt radio.

Komplett tilkobling av lyd
Spotify Connect* gir deg umiddelbar adgang til flere millioner sanger på Evoke F3 med Bluetooth. Du kan bruke Spotify-appen på mobilen eller nettbrettet med direkte tilkobling og styre musikken trådløst. Innebygget Bluetooth gjør radioen din til en fantastisk trådløs høyttaler - bare velg favorittmusikken din og send den direkte trådløst fra mobilen eller nettbrettet.Klassens beste lyd
Evoke F3 med Bluetooth er håndtunet av Pures lydteknikerteam. Radioen gir meget definert, velbalansert og fokusert lyd ved bruk for både musikk og tale. Bassreflekskabinettet og den kraftige forsterkeren sørger for en fyldig og kraftig lyd.

Fargedisplay av høy kvalitet
Du kommer til å like det utrolig klare, lettleste fargedisplayet i 2,4" - her får du ekstra informasjon, og det setter farge på lyttingen.

Bruk mobilen din som fjernkontroll
Last ned gratisappen Pure Select (iOS og Android), så kan du styre Evoke F3 med Bluetooth fra hvor som helst i huset. Det finnes også en vanlig fjernkontroll med alle funksjoner i esken.

Og mye mer…
Evoke F3 med Bluetooth har en rekke andre gjennomtenkte funksjoner du vil like. Den har 20 forhåndsinnstillinger slik at du raskt kan velge favorittstasjonene dine, alarm med lydsignal eller radio, inngang for line-out samt aux-inngang hvor du kan koble til mobil eller nettbrett og høre på egen musikk gjennom radioen.Evoke F3 med Bluetooth er også godkjent for Digital Tick, dermed vet du at overgangen fra FM til digital radio i fremtiden er sikret.
*Krever abonnement på Spotify premium

Tekniske data

 • Radio: Digital (DAB/DAB+), FM- og Internett-radio (via Wi-Fi)
 • Høyttaler: 3,5" fulltonedriver
 • Lydeffekt: 5 W RMS
 • Display: 2,4", 320 x 240, farge TFT
 • Trådløst: Wi-Fi Støtter 802.11a, 802.11b og 802.11g med WEP og WPA/WPA2-kryptering, WPS.
 • Bluetooth: Bluetooth med A2DP-støtte
 • Mediastrømming: Audio codec-støtte inkluderer WMA, AAC, MP3, FLAC. Mediastrømming krever UPnP-server/DLNA
 • Innganger: 12 V DC strømstøpsel (støpsel medfølger). 3,5 mm Line-in for tilleggsenheter
 • Utganger: 3,5mm line out
 • Strømtilførsel: 230 V AC til 12 V (0,8 A) DC eksternt strømstøpsel (medfølger)
 • Garanti: Omfattende 3-årig garanti
 • Mål: 195 mm bredde x 110 mm høyde x 118 mm dybde

Produktfakta

Utgitt 2020 Format FM/DAB+
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504201

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også