Pure Evoke H2 - Valnøtt (FM/DAB+)

1 390,00 1 39000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Flott utseende, topp lyd

Det mest kompakte medlemmet av den ikoniske og prisbelønte Evoke-familien. Evoke H2 er en bærbar DAB digital og FM-radio med ekte fernisspanel (eik eller valnøtt) i moderne stil. H2 er en oppdatering av Evoke D2. Forskjellene er bedre lyd og nytt design. 

Det stilige utseendet på Evoke H2 er ikke bare et skall - trepanelet, en avstemt høyttaler og den siste digitale forsterkeren gir overlegen lyd i sin kategori - slik at det høres bra ut også.

Slå over til digital radio

DAB digitalradio gir deg detaljert kvalitetslyd, massevis av stasjoner (noen er kun digitale) og rulletekst med navn på sanger, programinfo og mye mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg selv velge dem etter navn. Du får også FM for de stasjonene som foreløpig ikke har blitt digitale.

Kompakt, men stappfull av funksjoner

Evoke H2 har et lite fotavtrykk som gjør den perfekt ved sengen eller som en kjøkkenradio. Funksjonene innebærer 20 forhåndsinnstillinger (med fire hurtigtaster), kjøkkenklokke og innsovningsfunksjon, alarm med lydsignal eller radio, inngang for stereo-hodetelefon og aux-inngang for iPod eller MP3-spiller. I tillegg kan Evoke H2 brukes med Pure ChargePAK B1 oppladbart batteri for mobil bruk.

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 504254