Pure Evoke H3 BT - Valnøtt (DAB RADIO)

1 990,00 1 99000
Ventes inn til lager juni/juli
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

Flott utseende, topp lyd
Det stilige utseendet på Evoke H3 er ikke bare et skall - trepanelet, en avstemt høyttaler og den siste digitale forsterkeren gir overlegen lyd i sin kategori - slik at det høres bra ut også.

Fargeskjerm
Evoke H3 har ett 2.4” farge display hvor du kan motta radiokanalens informasjon i fine klare farger.

Slå over til digital radio
DAB digitalradio gir deg detaljert kvalitetslyd, massevis av stasjoner (noen er kun digitale) og rulletekst med navn på sanger, programinfo og mye mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg selv velge dem etter navn. Du får også FM for de stasjonene som foreløpig ikke har blitt digitale.

Musikk uten ledninger
Innebygget Bluetooth gjør radioen din til en fantastisk trådløs høyttaler - bare velg favorittmusikken din send den direkte fra telefonen eller nettbrettet uten plagsomme ledninger

Kompakt, men stappfull av funksjoner
Evoke H3 har et lite fotavtrykk som gjør den perfekt ved sengen eller som en kjøkkenradio. Funksjonene innebærer 40 forhåndsinnstillinger (med fire hurtigtaster), kjøkkenklokke og innsovningsfunksjon, alarm med lydsignal eller radio, inngang for stereo-hodetelefon og aux-inngang for iPod eller MP3-spiller. I tillegg kan Evoke H3 brukes med Pure ChargePAK B1 oppladbart batteri for mobil bruk.

Produktfakta
Utgitt 2020 Format DAB RADIO
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504249

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i