Pure Evoke H4 BT - Eik (DAB RADIO)

2 599,00 2 59900
Ventes inn til lager juni/juli
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

Flott utseende, topp lyd
Det stilige utseendet på Evoke H4 er ikke bare et skall - trepanelet, en avstemt høyttaler og den siste digitale forsterkeren gir overlegen lyd i sin kategori - slik at det høres bra ut også.

Slå over til digital radio
DAB digitalradio gir deg detaljert kvalitetslyd, massevis av stasjoner (noen er kun digitale) og rulletekst med navn på sanger, programinfo og mye mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg selv velge dem etter navn. Du får også FM for de stasjonene som foreløpig ikke har blitt digitale.

Fargeskjerm
Evoke H4 har ett 2.8” farge display hvor du kan motta radiokanalens informasjon i fine klare farger.


Musikk uten ledninger
Innebygget Bluetooth gjør radioen din til en fantastisk trådløs høyttaler - bare velg favorittmusikken din send den direkte fra telefonen eller nettbrettet uten plagsomme ledninger


Nå med enda flere funksjoner
Evoke H4 er nå enda enklere i bruk. Den har berøringssensitivt Snoozehandle, som gjør det utrolig enkelt å bruke slumrefunksjonen. Den har også 40 forhåndsinnstillinger (med fire hurtigtaster), kjøkkenklokke og innsovningsfunksjon, alarm med lydsignal eller radio, inngang for stereo-hodetelefon og aux-inngang for iPod eller MP3-spiller. I tillegg kan Evoke H4 brukes med Pure ChargePAK F1 oppladbart batteri for mobil bruk.

Produktfakta
Utgitt 2020 Format DAB RADIO
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504250