PURE FM/DAB/DAB+ Siesta Charge Klokkeradio - Grafit (KLOKKERADIO)

1 790,00 1 79000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

Slå på digital radio

DAB digital radio gir deg lyd av høy kvalitet med digital kvalitet, mange stasjoner (mange eksklusive for digitale) og bruker rulletekst for å vise sporetitler, programnavn og mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg velge dem etter navn, og alle våre digitale radioer inkluderer også FM for alle stasjoner som ennå ikke har blitt digitale. Siesta Charge er også godkjent av Digital Tick, slik at du kan være sikker på at du er klar for fremtidig overgang til FM til digital radio. 

Våkn opp med en nyladet telefon 

Siesta Charge inneholder en praktisk trådløs ladeplate som er rask og enkel å bruke. Bare plasser smarttelefonen på ladeplaten for å lade den, uten å måtte koble til telefonen. Trenger du å lade mer enn én smartenhet? Bare koble til USB-backupporten og lad begge samtidig.

Tydelig og enkel visning

Siesta Charge er laget med stor oppmerksomhet på detaljer og har en fantastisk CrystalVue + skjerm. Den ultraklare skjermen er lett å lese hvor som helst på soverommet og dempes automatisk for å matche omgivende lys for en uforstyrret natts søvn. 

Pakket med funksjoner

Med Bluetooth som standard lar Siesta Charge deg lytte til all din favorittmusikk og podcaster i flott stereolyd via hvilken som helst enhet i soverommet. Siesta Charge inneholder også mange nyttige funksjoner, for eksempel 3 separate alarmer (som kan stilles inn for hverdager, helger og mer), tidtaker for søvn- og kjøkkentimer og 40 forhåndsinnstillinger for stasjonen med 3 hurtigknapper.

Produktfakta
Utgitt 2021 Format KLOKKERADIO
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504286

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også