Pure Klokkeradio Siesta S6 - Grafitt (DAB RADIO)

1 990,00 1 99000
Ventes inn til lager juli 2021
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse
Siesta S6 er mer enn en førsteklasses nattbordsradio. Våkne til den krystallklare lyden av din favorittradiostasjon, enten det er DAB/DAB+ eller FM, eller nyt favorittmusikken på smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth. Med det store CrystalVue+-displayet uten kanter – vår hittil skarpeste skjerm i serien, er det lett å lese klokkeslettet eller radioinformasjonen uansett hvor du befinner deg i rommet. Brukervennlige kontroller med bakgrunnslys og et stort berøringssensitivt felt for slumrefunksjon sørger for at du kan betjene Siesta S6 med noen få berøringer. Den har også en innebygd USB-port for lading av dine mobile enheter og en hodetelefonutgang for private lytteopplevelser. Siesta S6 er produsert av spesielt utvalgte materialer som bidrar til en luksuriøs og sofistikert stil i soverommet.

Bluetooth-tilkobling
Bruk Siesta S6 som en trådløs høyttaler med fantastisk lyd, og strøm lyd komfortabelt fra sengen. Dette er mulig via smarttelefon, bærbar datamaskin eller nettbrett.

Siesta-knappen
Tidsuret til Siesta betjenes med én knapp, slik at du raskt kan ta en lur uten å måtte gå gjennom hele prosedyren for alarminnstilling.
Det er bare å trykke på "Siesta" én eller flere ganger for å aktivere en "power nap" fra 5 minutter med varierende trinn opptil 90 minutter. Alarmlyden utløses, slik at du kan våkne uthvilt når den angitte tiden er gått!

CrystalVue+-display
Det store, ultraklare displayet med bred synsvinkel har automatisk dimming og er det skarpeste hittil i Siesta-serien. Displaylysstyrken kan stilles inn slik at den justeres automatisk, slik at det blir lett å lese klokkeslett eller radioinformasjon uansett hvor man befinner seg i rommet. Med redusert skjermblending og klare sifre er
CrystalVue+-displayet alltid synlig også i de mørkeste omgivelser, noe som bidrar til en god natts søvn.

USB-port for lading av enhetene dine
Hold telefonen, nettbrettet eller andre enheter fulladet når de er koblet til den innebygde USB PowerPort, slik at de alltid er klare til bruk.

Imponerende lyd
Siesta S6 har en 2,5" bredbåndhøyttaler som drives av en digital forsterker for å gi høy imponerende lydkvalitet fra en kompakt klokkeradio. Innstillingen av bass og diskant kan tilpasses for optimal lytteopplevelse.

Kontroller som alltid er synlige
Med praktisk, berøringssensitivt SnoozeTouch-felt for slumring av alarm og brukervennlige knapper med bakgrunnslys er Siesta S6 enkel å betjene, også når det er helt mørkt i omgivelsene.

Flere stasjoner, digital kvalitet
DAB digitalradio gir deg et omfattende innhold med lyd av høy digital kvalitet, hvorav mye kun er tilgjengelig på digitalradio. DAB-/DAB+-radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg selv velge dem etter navn. Du har også tilgang til FM for de stasjonene som foreløpig ikke har blitt digitale.
Produktfakta
Utgitt 2020 Format DAB RADIO
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504259