Inngår i kampanje
  • Tømmesalg – opptil 60% rabatt

PURE Streamr Splash - Svart (HØYTTALER)

954,00 95400 Veil. pris 1 590,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Superportabel høyttaler med DAB+ radio!

 

  • IP67 værbestandig
  • Bluetooth
  • DAB / FM-radio
  • 20 timers batterilevetid
  • One-Touch Alexa
  • 4 hurtigvalg
  • "Hva spiller nå" vises
  • Aux-In

StreamR Splash gir deg glede av en Bluetooth-høyttaler i et superportabelt format, med den ekstra fordelen ved å være vanntett i opptil 30 minutter på en meters dybde takket være IP67 vann- og støvtett klassifisering.

Kos deg med DAB + -radio, i tillegg til all favorittmusikken din og podcaster - på stranden, camping eller til og med på badet. Mulighetene er endeløse. Alexa-funksjonalitet tilbys gjennom Pure Home-appen på telefonen din, slik at du kan be stemmeassistenten din spille musikk fra Amazon Music eller TuneIn, svare på spørsmål og mer - alt i en liten pakke som leverer lyd utover størrelsen.

Bærbar, uteklar og holdbar
Hold gode tider og sanger flytende uansett hvor du går, via Bluetooth eller den integrerte aux-in-kabelen. Alternativt kan du glede deg over dine favorittradioprogrammer med den beste DAB + radiofunksjonaliteten. Still inn favorittradiostasjonene dine på en av de fire forhåndsinnstilte hjørneknappene for å skifte stemning med et trykk på en knapp.

StreamR Splash leverer lyd som trosser størrelsen, og du kan bruke den utendørs uten å bekymre deg for sprut fra bassenget eller uventede regnbyger. Med 20 timers batterilevetid, et robust design og en avtakbar bungee-rem som lar deg feste høyttaleren til en ryggsekk, telt og mer, har StreamR Splash kraften til å gå så langt eventyrene dine kan ta den.

Alexa med et trykk på en knapp
StreamR Splash er en av få bærbare Bluetooth-høyttalere på markedet som tilbyr tilgang til Alexa-taletjenesten. Den innebygde mikrofonen kobles til Pure Home-appen på mobilenheten din via Bluetooth, som kobles til Alexa ved hjelp av Wi-Fi eller mobildata, noe som gir deg den virtuelle assistentens bekvemmelighet uansett hvor du går. Fra værmeldinger, kalenderplanlegging og alt derimellom, nyt Alexa når du er på farten med Bluetooth, digital radio og ekstra tilkobling.

Pure Home-app
Last ned den brukervennlige og intuitive Pure Home-appen for å koble StreamR Splash til Alexa. Du kan også tilpasse høyttalerinnstillinger og få tilgang til produktstøtte, i tillegg til at du vil motta et varsel om nye programvareoppdateringer.

Dette inngår
StreamR Splash
Micro USB-kabel
Avtakbar elastisk stropp med festemidler
Hurtigstartveiledning

Produktfakta
Utgitt 2020 Format HØYTTALER
Antall disker 1 Bestillingsnummer 504290