Crosley C-100 (PLATESPILLER)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
  • Markedets kanskje beste platespiller under 2000 kroner.
  • Inkludert pickup fra velrennomerte Audio-Technica
  • Innebygget RIAA-forforsterker som kan skrus av/på etter behov
  • Klassisk S-formet tonearm med regulerbart stifttrykk og avtagbart headshell
  • Leveres komplett med slipmat og støvlokk
  • Kan enkelt oppgraderes med ny pickup hvis man vi ta vinylinteressen enda et hakk videre

Crosley C100 Turntable

Crosley C-100 er et perfekt valg hvis man ute etter en platespiller i denne prisklassen. Her får man en skikkelig platespiller til en pris som nesten matcher langt enklere innstegsmodeller fra andre produsenter.

Basert på det klassiske designet til ikoniske Technics SL-1200, får du her en spiller som leveres komplett med alt man trenger for å få den unike vinyllyden hjem i stua. Her finner man ferdig montert pickup fra verdenslederen Audio-Technica, innebygget RIAA-forforsterker og medfølgende støvlokk og slipmat. Kort og godt, alt man trenger følger med i esken.

C-100 er en beltedrevet spiller, som spiller både 33 1/3 rpm 45 rpm. Hastighetsskifte gjøres enkelt med knapper på spilleren. Inget behov for å flytte på beltet her!

Den klassiske S-formede tonearmen har justerbart stifttrykk, noe som betyr at den enkelt kan tilpasses en hvilken som helst pickup. Dette er en spiller som godt tåler at man oppgraderer pickup, hvis man ønsker å ta vinylinteressen enda et steg videre.

Spilleren er utstyrt med avtagbare RCA-kabler, og alle nødvendige kabler følger selvfølgelig med i esken.

Den innebyggede RIAA-forforsterkeren kan kobles inn og ut etter behov. C-100 passer derfor perfekt uanset hva slags stereoanlegg du kobler den til. C-100 kan også kobles rett inn en aktiv høyttaler. Dersom din høyttaler/stereoanlegg kun har inngang for minijack, kan man kjøpe en RCA- til minijack kabel til en rimelig penge.

How does a turntable work?

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2015 Reutgitt 2016
Format PLATESPILLER Bestillingsnummer C100
Serie Crosley, Platespiller

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i